Menu
EUR
Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Zelf glutenvrije granola maken is super eenvoudig. Met dit receptje heb je binnen 30 minuten een geurende bakplaat vol knapperige granola.

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160°C en leg een vel bakpapier op een bakplaat.

Smelt de kokosolie en hak eventueel de noten iets fijn.

Meng dan de havermout, amandelen, hazelnoten, kaneel/koekkruiden, ahorn siroop of een andere siroop, kokosolie, vanille extract en een snufje zout kort door elkaar in een kom.

Leg dit op de met bakpapier beklede bakplaat en bak voor 15 minuten. maak dan met een vork de granola los en bak nog een keer 15 minuten tot het mooi goudbruin is. Blijf er wel bij want het kan snel gaan en elke oven is anders.

Laat de granola dan afkoelen. Bewaar het in een afgesloten bak zodat het lekker knapperig blijft.

Smakelijk!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Bankoverschrijving Billink PAY By Bank
Kies uw taal
Kies uw valuta
€
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!