
Marinoe Visserssalade - 35g - BIO
Productomschrijving
Marinoe Visserssalade - 35g - BIO
Visserssalade (ook wel zeepeterselie genoemd) is een biologische smaakmaker met vlokken dulse, zeesla en nori zeewier. Deze smaakmaker is te gebruiken over vis, schaaldieren en vlees, soepen, sauzen, salades, ei-gerechten en gebakken aardappelen. Om de goede eigenschappen te bewaren niet koken. Arm aan natrium, rijk aan kleur en smaak!
Gebruiksadvies
Voeg zeesla toe aan al uw grechten: salades, quiches, taarten, soepen, sauzen etc. Her zeewier herbevochtigd zich met de vochtigheid van de bereiding.
Bewaaradvies
Bewaren op een koele droge plaats.
Na opening beperkt houdbaar.
Ingrediënten
Dulse*, zeesla*, nori*.
*Van biologische herkomst.
In wisselende verhoudingen, afhankelijk van het seizoen.
Kan sporen van mariene fragmenten bevatten.
Mogelijke sporen van weekdieren en schaaldieren.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 943 kJ / 225 kcal |
Vetten | 1,4 g |
- waarvan verzadigd | 0,2 g |
Koolhydraten | 21 g |
- waarvan suikers | <0,5 g |
Vezels | 29 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 4,4g* |
* Zoutgehalte uitsluitend door de aanwezigheid van natuurlijk voorkomend natrium.
Netto inhoud
35 gram (1,2 oz).
Land van herkomst
Bretagne, Frankrijk.
Contactgegevens leverancier
Your Well the Seaweed Company, Marconiweg 55, 3225 LV Hellevoetsluis.