Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologische bruine chocolade met kokosbloesemsuiker. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. De chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwekt worden.
Koel en droog bewaren.
32,7% kokosbloesemsuiker*, cacaoboter*, cacaomassa*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, zonnebloemlecithine*
* Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestandsdelen ten minste 44% in tropisch bruin.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwekt worden.
Energie |
2383 kJ / 575 kcal |
Vet |
39,7 g |
- waarvan verzadigd |
24,2 g |
Koolhydraten |
54 g |
- waarvan suikers |
23,6 g |
Vezels |
0 g |
Eiwitten |
2 g |
Zout |
0,13 g |
2 x 45 gram (2x 1,58 oz).
2 tabletten.
België
Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.