
Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Melk' - 90g - BIO
Productomschrijving
Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Melk' - 90g - BIO
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. De chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).
Wiloco Special Chocolate uit België
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Allergenen informatie
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwekt worden.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Ingrediënten
32,7% kokosbloesemsuiker*, cacaoboter*, cacaomassa*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, zonnebloemlecithine*
* Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestandsdelen ten minste 44% in tropisch bruin.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwekt worden.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 2383 kJ / 575 kcal |
Vet | 39,7 g |
- waarvan verzadigd | 24,2 g |
Koolhydraten | 54 g |
- waarvan suikers | 23,6 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 2 g |
Zout | 0,13 g |
Netto inhoud
2 x 45 gram (2x 1,58 oz).
2 tabletten.
Land van herkomst
België
Contactgegevens leverancier
Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.