Terrasana Tahini Sesampasta 250g - BIO

Tahini Sesampasta, gemaakt van gepeld en ongepeld sesamzaad. Mooi in serie met onze vertrouwde witte tahin (gepeld sesamzaad) en donkere tahin.
Artikelnummer:
231029
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Er wordt op alle werkdagen besteld om de voorraad op peil te brengen.
Bestel binnen:
dan heb je het morgen in huis (mits op voorraad)
product-banner
€3,07
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 3 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

Tahini Sesampasta 250g

Tahin wordt ook wel sesampasta genoemd en wordt gemaakt van gepeld en ongepeld biologisch sesamzaad. Tahin is een onmisbaar ingredient in hummus, maar ook lekker op brood of in sauzen en dressings.

- Biologisch
- Lekker voedzaam
- Met trots door Terrasana in eigen huis bereid, dus 100% puur!

Allergenen:
Mogelijk: pinda, noten.

Ook verkrijgbaar in: tahin wittahin darktahin dark met himalayzout

Ingrediënten:
SESAMzaad gepeld en geroosterd*.
* = van biologische landbouw

Oorsprong
Sesam (Sesamum indicum) is een plant uit de Pedaliaceaefamilie, die oorspronkelijk stamt uit Afrika. Over het algemeen wordt sesam verbouwd in tropische en subtropische gebieden over de gehele wereld maar vooral in Afrika, Zuid- en Midden Amerika.
In de zomer worden de wortels van de plant geoogst. De zaden worden geoogst als het omhulsel van de sesamzaadjes bruin tot zwart gekleurd zijn. Vervolgens worden ze licht geroosterd; een gedeelte gepeld en een gedeelte ongepeld worden vervolgens met elkaar vermalen tot een heerlijke Tahin - Sesampasta.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

22490 kJ / 627 kcal

Vet

55,4 g

- waarvan verzadigd

8,6 g

Koolhydraten

4,7 g

- waarvan suikers

0,2 g

Vezels

12,1 g

Eiwitten

21,4 g

Zout

0,0 g

 

 

 

 

5/5

ik heb deze pasta gebruikt in houmous en het resultaat was heerlijk.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »