Biologische chocoladereep vrij van sojalecithine met 60% cacao Lees meer.
De chocolade van Magic is een puur en ambachtelijk gemaakt Belgisch product, vrij van sojalecithine en andere allergenen zoals melk, ei, noten of gluten, maar met de volle smaak van pure zwarte chocolade.
Dit is de allereerste compleet allergenevrije chocolade op de markt.
Wij gebruiken de allerfijnste ingrediënten: cacao uit de Dominicaanse republiek en Peru, suiker en natuurlijke vanille vanuit Madagascar. Magic Chocolate biedt een speciale variant aan met de natuurlijke suiker van kokosbloesem, vanuit Indonesië, die een zeer lage glycemische index heeft.
Magic chocolates besteedt veel aandacht aan het artisanale bereidingsproces en neemt de tijd om kwaliteitsvolle producten om te vormen tot een pure, Belgische chocolade met een zeer fijne smaak. Voor deze chocolade hebben ze 36 uur de tijd nodig om hem zo heerlijk te maken, en dat proef je.
De HOCUS POCUS is gemaakt met de meest natuurlijke elementen: pure cacao en natuurlijke kokosbloesemsuiker. Geen enkel bijkomend ingrediënt is hier toegevoegd. In deze chocolade zijn de sterke cacaosmaak en de natuurlijk zoete nectarsuikersmaak helemaal in harmonie. Deze chocolade is geschikt voor mensen met een gevoelige bloedsuikerspiegel en heeft tegelijk een superieure smaak. 60% cacao en 40% kokosbloesemsuiker.
Koel en droog bewaren.
Cacao* (cacaomassa*, cacaoboter*, cacaopoeder*), kokosbloesemsuiker*.
* Van biologische oorsprong.
Energie |
2464 kJ / 593 kcal |
Vet |
43,7 g |
- waarvan verzadigd |
27,3 g |
Koolhydraten |
41,8 g |
- waarvan suikers |
40,0 g |
Vezels |
5,2 g |
Eiwitten |
5,6 g |
Zout |
<0,5 g |
44 gram (1,5 oz).
België.
MAGIC Chocolates - The Belgian Chocolate Factory bvba, Peperstraat 7 B-9230, Wetteren België.