Amanprana Kotobuki Matcha incl Bamboe Klopper - 50g - BIO

Hoogstaande kwaliteit en een unieke blend Kotobuki Matcha. Ultra poederfijn gemalen. Meeste anti-oxidanten van alle matcha's!
Artikelnummer:
300007
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
Bestel binnen:
dan heb je het morgen in huis (mits op voorraad)
product-banner
€49,95
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 50 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

Amanprana Kotobuki Matcha incl Bamboe Klopper - 50g - BIO

Kotobuki betekent in het Japans "lang leven". Hoogste kwaliteit matcha voor de traditionele Japanse theeceremonie.

6 sterke troeven van Kotobuki voor kwaliteit, smaak & antioxidanten

1. Zorgvuldig verpakt in een zwart-violet glazen potje om de topkwaliteit lang te behouden.
2. Slechts een kleine Japanse elite van theeboeren is in staat om de hoogstaande Kotobuki kwaliteit en unieke blend te produceren naar de strenge normen van de Japanse Amanprana matcha sommelier.
3. Kotobuki was de lievelings-meditatiedrank van de Samoerai en is de uitverkoren hoogste kwaliteit tijdens de traditionele Japanse theeceremonie.
4. Kotobuki wordt poederfijn gemalen (40g per uur) met handgemaakte granietmolens. Meeste
antioxidanten van alle matcha’s (168.500 orac eenheden per 100g) en het hoogste gehalte aan catechines (12.200 mg/100g).
6. Kotobuki Matcha is niet gelijk aan groene thee. Kotobuki Matcha bevat 137 keer meer EGCG (een
belangrijke catechine) dan een builtje groene thee en minstens 10 keer meer voedingstoffen.

Kotobuki Matcha van Amanprana met zijn frisse grasgroene kleur
Ultrafijn gemalen, evenwichtig, met een chlorofylrijke geur en zachte umami smaak.

137 maal meer egcg-catechinen in kotobuki matcha dan in groene thee

Bij moderne groene-, Earl Grey- of Rooibos-thee blijft 85% van de voedingstoffen in het theezakje zitten. Bij de traditionele Kotobuki’s van Amanprana drinken we als het ware het hele blad. Dat maakt de keizerlijke Kotobuki nog vele malen gezonder dan groene thee. Je drinkt een veelvoud van de
voedingstoffen en je drinkt het geheel (holistische consumptie). Omdat we ook naar de hoogste kwaliteit streven is de smaak subliem.

Schaduwtijd van Matcha

Matcha wordt gemaakt van afgeschermde groene theeplanten.De laatste 4 weken voor de oogst worden zeilen getrokken over de theeplanten om het proces van fotosynthese te beïnvloeden: doordat de planten minder zonlicht te zien krijgen, maken ze meer chlorofyl aan, als overlevingsmechanisme. Want chlorofyl is zuurstof. Hierdoor worden de bladeren van de theeplanten nog groener, wat bij het vermalen tot matcha van topkwaliteit voor een diep, felgroen en chlorofylrijk theepoeder zorgt.

Gebruiksadvies

Je kan de Kotobuki thee gebruiken om thee mee te zetten, maar in combinatie met koud water, warme melk of graandrank is deze gezonde thee ook erg lekker. Bereid zelf Kotobuki Matcha.

  1. Doe een halve theelepel Kotobuki Matcha in een matcha kom en voeg bijna kokend water (80°C) toe, tot een halfgevulde kom.
  2. Met de handgemaakte bamboe klopper maak je de matcha-klontertjes los. Roer in acht-vorm, symbool van oneindigheid, of beweeg de klopper van links naar rechts (niet rondroeren). M
  3. indfull blijven herhalen tot een zacht schuimende grasgroene drank ontstaat zonder één klontertje.

Bewaaradvies

Droog bewaren.

Ingrediënten

100% Matcha Kotobuki (Japan)*.

* Biologisch.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

1403 kJ / 335 kcal

Vet

3,5 g

- waarvan verzadigd

1,5 g

Koolhydraten

34 g

- waarvan suikers

2 g

Vezels

32 g

Eiwitten

27 g

Zout

0 g

Netto inhoud

50 gram (1,7 oz).

1x Whisk (bamboe klopper). 

Land van herkomst

Japan, Matcha kotobuki.

China, bamboo klopper.

Contactgegevens leverancier

Noble-House NV, B. Latourlei 97, B-2930 Brasschaat, België.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »