Van biologisch gecontroleerde teelt. Lees meer.
- 100% composteerbare verpakking
- Allergenen vrij
Boekweitvlokken worden gemaakt van de boekweitkorrel. Veel mensen denken dat boekweit tot de graansoorten behoort maar dit is het eigenlijk niet. Het wordt wel een pseudograan genoemd. Boekweit bevat geen gluten en behoort tot de volkoren pseudogranen. Boekweitvlokken zijn glutenvrij.
Boekweitvlokken zijn een bron van vezels die een gezonde darmwerking ondersteunen.* Daarnaast bevatten boekweitvlokken geen fytinezuur en zijn ze rijk aan kalium en magnesium. Kalium ondersteunt een gezonde bloeddruk*, magnesium ondersteunt een gezonde psychologische functie.*
Heerlijk voor in de yoghurt/kwark, of om te verwerken tot pap. De kooktijd van de vlokken bedraagt ca. 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
*Geoorloofde EFSA claims.
Koel, droog en gesloten bewaren.
100% Boekweitvlokken Biologisch.
Energie | 1468 kJ / 350 kcal |
Vet | 2 g |
waarvan verzadigd | 0,44 g |
Koolhydraten | 72 g |
Waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 5,6 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 0,0025 g |
500 gram (17,63 oz).
China
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen.
Mattisson Healthcare BV, Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein, Nederland.