thuiswinkelkiyohWinnaar Shopping Awards 2022
Gomasio - sesamstrooisel - 100g - BIO

Terrasana Gomasio - sesamstrooisel - 100g - BIO

€2,49

Terrasana Gomasio - sesamstrooisel - 100g - BIO

Gomasio is gemaakt van gecrusht, blank sesamzaad en zeezout waardoor het een vezelrijk tafelzout is.

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Transportkosten en levertijden Europa

€2,49

Er zijn nog maar 4 producten beschikbaar

Bij dit product ontvang je: 2 spaarpunten

Lees alles over ons spaarpuntenprogramma

Op voorraad

  • Gratis verzending Vanaf €50,-
  • Winnaar Shopping Awards '18, '19, '20, '21 & '22
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen Puur Mieke met een 9,6/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Terrasana Gomasio - sesamstrooisel - 100g - BIO
Productomschrijving

Terrasana Gomasio - sesamstrooisel - 100g - BIO

Een smakelijk strooisel van geroosterd en gevijzeld blank sesamzaad en zeezout. Dit betaalbare strooisel kun je werkelijk overal overheen of in doen: van marinade tot (miso)soep, van hummus tot noedelgerecht. Vezelrijk en een smakelijke bron van eiwitten.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Ingrediënten

Sesamzaad gemalen en geroosterd*, zeezout.

*Van biologische landbouw.

Kan sporen van pinda en noten bevatten.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie2454 kJ / 555 kcal
Vetten46,5 g
- waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten9,5 g
- waarvan suikers0 g
Vezels10,5 g
Eiwitten18,8 g
Zout4,6 g

Netto inhoud

100 gram (3,5 oz).

Contactgegevens leverancier

TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.

Productinformatie
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  • ✓ Spaar automatisch voor korting en extra's
  • ✓ Krijg een cadeautje op je verjaardag
  • ✓ Bekijk en volg je bestellingen
  • ✓ Voeg favoriete producten toe aan je verlanglijst

vergelijk0

X
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »