Terrasana Tamari Strong 250ml

Op traditionele Japanse wijze bereide sojasaus uit Japan. Tamari heeft een kenmerkende rijke zoutige sojasaussmaak en is op natuurlijke wijze gefermenteerd.
Artikelnummer:
291029
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis.
€4,29
Incl. btw

Op traditionele Japanse wijze bereide sojasaus uit Japan. Tamari heeft een kenmerkende rijke zoutige sojasaussmaak en is op natuurlijke wijze gefermenteerd.

Gebruik:
Als tafelsaus, in dipsauzen en in alle andere gerechten waarin een sterke smaakmaker gewenst is.

Ingrediënten:
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment (*van biologische landbouw) 

Tamari en Shoyu 
tamari en shoyu sojasaus zijn van oorsprong heel verschillende producten. Tamari werd aanvankelijk als bijproduct gewonnen van de productie van hatcho miso. Door de grote vraag, wordt tamari echter al lange tijd ook rechtstreeks als saus gemaakt. 

Tamari heeft een wezenlijk sterkere smaak dan shoyu sojasaus. Voor krachtige bouillons en vooral voor het kruiden van groenten en peulvruchten met langere kooktijd kan het goed worden gebruikt. Gewoon zo uit de fles als kruiderij over rijst of andere gerechten gieten kan men beter niet doen, omdat het daarvoor eigenlijk te sterk en te zout is. 

Tamari heeft ongeveer dezelfde voedingswaarde als shoyu en is bijvoorbeeld voor mensen die tarwevrij eten bijzonder geschikt.  

Inhoud: 250ml
Ingrediënten:
Biologisch:
Land van herkomst:
Allergenen: Soja
Houdbaarheidsdatum:
Voedingswaarde: per 100g
Energie kJ: 345
Energie kCal: 83
Koolhydraten: 6,5g
Suikers: 0,5g
Vet totaal:
Vet onverzadigd: 0g
Vet verzadigd:
Vezels: 0,7g
Eiwitten: 14g
Proteïne:
Natrium:
Polyol:
Zout: 13,1g
Info over fabrikant:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »