Filter jij je drinkwater?

Filter jij je drinkwater?

Ons drinkwater bevat tegenwoordig een hoop stofjes die ik liever niet dagelijks opdrink. Ik ben hiervoor op zoek gegaan naar een oplossing en deze gevonden in de kannen van ZeroWater. Deze waterfilterkannen zorgen ervoor dat ALLES uit je water wordt gehaald en je zuiver en gezond water kunt drinken.

Waarom deze waterfilterkan van ZeroWater?

Het unieke aan deze kannen is het filtersysteem. Het water wordt in deze kannen in 5 stappen gefilterd, waardoor er dus, in vergelijking met een regulier 2 staps systeem, veel meer uit je water wordt gehaald. Je houdt super zuiver water over. In vergelijking met een waterfilterkan van bijvoorbeeld Brita, is deze dus echt superieur. (losse filters zijn hier te bestellen per 1,2 en 4 stuks)

De kan komt met een TDS (Total Dissolved Solids) meter waarmee je het water kunt testen en die de zuiverheid van het water aangeeft. Je kunt hiermee dus ook zien wanneer je filter aan vervanging nodig is. De meter zit bovenop de kan geklikt.

Drinkwater heeft in Nederland vaak zuiverheidswaarden van 200 tot wel 400ppm. Alleen de filters van ZeroWater kunnen de TDS waarde tot 0 brengen!

 

Filtert zelfs Glyfosaat uit je water

 

Tegenwoordig kan ons drinkwater de stof Glyfosaat (bestrijdingsmiddel van boeren) bevatten. Dit wil je uiteraard niet drinken! 

 

Onderstaand filmpje laat een test zien van de Amerikaans Health Rangere Store die verschillende waterfilters test op het filteren van Glyfosaat uit water. Zoals in het filmpje ook te zien is verwijderd de kan van ZeroWater 100% van de aanwezige Glyfosaat. Zij zeggen, gebaseerd op deze test dat de ZeroWater filterkan 'by far' de beste waterfilterkan is die er op dit moment op de markt is.

 

 

Mineralen

De filters van ZeroWater zijn zo krachtig dat ze ook de mineralen uit het water filteren. Mineralen haal je uiteraard ook uit je voeding, maar als je daarnaast alleen nog maar gefilterd water wil drinken is het goed om de mineralen in het water aan te vullen. Je kan dit doen door aan het water een mineraaloplossing zoals ConcenTrace van Vitals toe te voegen. 
>> Bekijk hier de mineraaloplossing van Vitals.

 

Ook overtuigt van het nut van drinkwater filteren en wil je een Zerowater waterfilterkan bestellen? Alle kannen kun je hier bekijken of door op onderstaande bestelknop te klikken.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed