Menu
EUR
De eerste Biologische Olijfolie met een Healthclaim

De eerste Biologische Olijfolie met een Healthclaim

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

De Griekse olijfolie met gezondheidsclaim is uniek in Nederland en ik ben heel trots dat wij dit mooie product in onze webshop mogen verkopen.

Uniek in Nederland!

Een olijfolie met een gezondheidsclaim

Biolea, de producent van de olijfolie, is een familiebedrijf op Kreta dat al 5 generaties bestaat. Op hun landgoed produceren ze hun biologische olijfolie met grote zorgvuldigheid en liefde. Ze zijn toegewijd om olijfolie die gemaakt is op de traditionele manier, te promoten en om de natuur van Kreta te beschermen.

Boordevol goede stoffen

De olijven worden gemalen met een granieten steen en daarna hydraulisch geperst. Alles blijft op kamertemperatuur en doordat het op deze manier verwerkt en geperst word, is er geen water nodig. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat alle voedingsstoffen, anti-oxidanten en aromatische eigenschappen niet worden weggespoeld en deze olie echt boordevol goede stoffen zit.

Beschermt tegen oxidatieve stress

Deze prachtige ongefilterde olijfolie is uitgebreid getest en heeft een extra hoog niveau van oleocanthal en oleaceïne. Daarnaast zitten er nog veel meer goede stoffen in. Wanneer je deze olie 20g per dag zou innemen beschermt het de bloedlipiden tegen oxidatieve stress.

Deze hoge concentratie oleocanthal en oleaceïne wordt gelinkt aan een anti-ontstekende werking, is het een anti-oxidant en is het beschermend voor je hart en hersenen.

Oliën van een landgoed (net zoals goede wijnen) zijn echte vertegenwoordigers van hun plaats van herkomst. Dit wordt ook nog eens extra benadrukt door hun unieke karakter en de smaak die daardoor afgegeven word. Het resultaat is dan ook een prachtige olie die voor de beste gerechten gebruikt kan worden.
Deze olijfolie is niet zomaar een verzamelolie, maar echt een olie die een hele goede naam heeft opgebouwd.

Leuk detail

Je kunt als je in Kreta bent het landgoed Biolea, gelegen in Astrikas, bezoeken. Je krijgt dan een rondleiding waarin ze je meenemen naar de traditionele manier van persen en hoe ze daar de natuur van het eiland mee beschermen.

Koop hier deze heerlijke biologische olijfolie voor maar €15,99

Olijven in zak Olijven geperst naar olijfolie Landgoed Biolea Astrikas Olijfpulp Olijven persing met molensteen
Olijfolie filteren Olijven molensteen persing Olijven molensteen persing groot Jonge olijven aan boom Olijven net geplukt

 

Lees hier het blog over onze superhoning die ook van Griekse afkomst is


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!