Tips tegen muggen!

Tips tegen muggen!

In je achtertuin, aan een idyllisch riviertje in Frankrijk of in de Tropische jungle van Maleisië, ze zitten overal! Muggen..
Krijg je al jeuk bij het lezen van deze intro? Lees dan snel verder voor al onze natuurlijke tips en wordt jeukvrij!

1. Anti-insectspray zonder DEET 


Nieuw in ons assortiment, de anti-insectspray van Care Plus. Deze spray bevat geen DEET, maar Citriodiol® (lemon-eucalyptus extracten). Dit maakt de spray uitermate geschikt voor jonge kinderen (vanaf 3 maanden te gebruiken) en zwangere vrouwen. 

De werking van deze spray, zonder parfum, is wetenschappelijk bewezen en ook te gebruiken in tropische gebieden.

Een extra voordeel van deze anti-insectspray, het tast kunststoffen, zoals brilmonturen en foto- en filmapparatuur niet aan (in tegenstelling tot producten met DEET).

Ga naar product >>


2. Vitamine B


Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar veel mensen geven aan dat zij minder last van muggenbeten hebben door het gebruik van Vitamine B.

Deze vitamine heeft een specifieke geur die door het lichaam wordt afgegeven waar de mug helemaal niet van houdt, dus vliegt hij graag met een boog om je heen!

Ga naar product >>


3. Lavendelolie 

Een geur waar de mug ook absoluut niet van houdt is Lavendel, maar wij gelukkig wel!
Smeer een paar druppeltjes op je armen en benen of brand het in een oliebrandertje, staat ook nog eens gezellig op de tuintafel!

Ga naar product >>


4. Appel Cider Azijn

Als laatste nog een populair product met een specifieke geur waar de mug liever niet op af komt, Appel Cider Azijn. Deze azijn van Bragg wordt op veel manieren gebruikt, maar is dus ook een perfect anti-muggen product. Drink dagelijks 2-3 eetlepels van deze azijn en de mug blijft bij je vandaan. 

Toch gestoken? Appel Cider Azijn is ook goed te gebruiken om de jeuk te verminderen. Voeg een beetje toe aan je badwater of dep met een watje wat van de cider op de bult en de jeuk zal wegtrekken.

Ga naar product >>


Toch gebeten?

 

 

He bah.. je wordt 's ochtends wakker en je hebt toch visite gehad van de mug.. Niet krabben! Probeer eens een van deze natuurlijke oplossingen:

>> Kamilleolie
>> Aloë Vera
>> Tea Tree

Breng een van deze producten puur of verdund aan op de muggenbult en je zult sneller van de vervelende jeuk af zijn!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed