Menu
EUR
Biologische Shea Butter, een geschenk uit de natuur

Biologische Shea Butter, een geschenk uit de natuur

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Als je op zoek bent naar een multi inzetbaar natuurlijk verzorgingsproduct dan is onze biologische Shea Butter echt iets voor jou. De ongeraffineerde, biologische, en fairtrade boter is veel meer dan zomaar een vocht inbrengende crème; het is echt een wondermiddel van Moeder Natuur.

Shea Butter is een hele bijzondere boter die wordt gewonnen uit de noten van de Shea boom. Deze groeit in de uitgestrekte savannes van Afrika. Deze natuurlijke boter is rijk aan vitamine A, E, F en vetzuren.

Het bijzondere aan de Shea Butter van Puur Mieke is de hoge concentratie van werkzame stoffen, een indrukwekkende 17%, vergeleken met slechts 1% in de meeste andere boters en oliën. Deze concentratie betekent intense hydratatie en bescherming, waardoor het een essentieel onderdeel van je huidverzorgingsroutine kan worden.

Veelzijdig en effectief

Shea Butter is multi inzetbaar in je verzorgingsroutine. Het fungeert niet alleen als een intensieve moisturizer, maar vervangt ook je anti-rimpelcrème, lippenbalsem, zonbescherming, after sun en zelfs litteken- en striaecrème.

Maar er is meer: je kunt Shea Butter ook gebruiken als verzachtende luierzalf, haarmasker of krulcrème. Dit super veelzijdige natuurproduct bespaart je tijd, geld en ruimte op je badkamerplank.

Shea Butter in je dagelijkse routine

Dankzij zijn unieke eigenschap van het smelten bij lichaamstemperatuur, wordt Shea Butter snel en diep opgenomen door je huid. Dit zorgt voor een intensieve voeding en verzorging, zonder een vettig laagje achter te laten. Het is dus perfect voor iedereen die van een niet-vette huid houdt of die gedurende de dag veel met zijn handen werkt.

Begin je dag door Shea Butter aan te brengen als een dagcrème. Zijn rijke, voedzame formule zorgt voor een stralende start van je dag. Dankzij zijn snelle absorptie, kan je meteen verder met je make-uproutine of uit de deur gaan, zonder dat je huid er glimmend of vettig uitziet.

Neem Shea Butter mee in je tas voor onderweg (handig hiervoor is het kleine blikje Shea Butter van 15ml). Het kan je snel helpen bij droge lippen, ruwe handen of zelfs kleine huidirritaties. Bovendien beschermt het je huid tegen de zon en schadelijke milieu-invloeden.

Gebruik de boter als een nachtcrème voordat je naar bed gaat. Laat het 's nachts zijn werk doen en word wakker met een soepele, gehydrateerde huid. 

En het gaat verder dan huidverzorging. Shea Butter kan zelfs worden gebruikt als een haarmasker of krulcrème. Masseer het in je haar en hoofdhuid, laat het inwerken en was het uit voor zijdezacht, gehydrateerd haar.

Kortom, de mogelijkheden om deze veelzijdige boter in je dagelijkse routine te integreren zijn bijna eindeloos. Waar zou jij Shea Butter het liefst voor gebruiken?

Waarom kiezen voor biologisch?

Onze Shea Butter is ook nog eens biologisch. Dit betekent dat hij volledig vrij is van schadelijke chemicaliën, pesticiden en genetisch gemodificeerde organismen. De Shea noten worden in het wild geoogst en met de hand verwerkt. Hierdoor blijft de boter puur en behoudt het zijn natuurlijke voedingsstoffen. Daarnaast wordt hij ook op een sociaal verantwoorde manier geproduceerd. De vrouwen in Noord-Ghana die de Shea noten verzamelen en de boter produceren, ontvangen extra inkomsten bovenop hun normale inkomsten. Hierdoor wordt de lokale economie gestimuleerd en dragen we ons steentje bij aan een eerlijkere wereld.

Ervaar de voordelen van Shea Butter

Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden van biologische Shea Butter eindeloos en is het echt een musthave voor in je natuurlijke verzorgingsroutine. Het is een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor de complexe wereld van huidverzorging. Probeer het zelf en ervaar de magie van dit natuurlijke wonder product!

Bestel hier je Biologische Shea Butter:

[products=sheabutter]

Shea butter bestellen >


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!