Menu
EUR
Begin je eigen biologische moestuin

Begin je eigen biologische moestuin

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Heel langzaam komt de lente in zicht, gaan we meer van buiten genieten én kun je de moestuin gaan voorbereiden voor het komende seizoen :)

In februari/maart is er al genoeg te doen in de moestuin. Zo kun je de grond voorbereiden met compost, maar ook kun je gaan beginnen met het voorzaaien van groentes en kruiden. Begin bijvoorbeeld met tomatenspruitjespeterselie en sla in een kweekbak of plant eind februari de wortels direct in de volle grond.

Sinds kort hebben wij de biologische kwaliteitszaden van De Bolster in ons assortiment. Dit Nederlandse familiebedrijf heeft een passie voor biologische zaden en het geloof in pure voeding.



Van Boerenkool en Aubergine, tot Paprika en Tuinbonen. Je vind in onze speciale Moestuin categorie een grote variatie aan verschillende zaden.

✔️ GMO-vrij
✔️ 100% biologisch
✔️ Sterke kiemkracht

Bloemen en Kiemen

Naast zaden voor groentes en zaden voor kruiden hebben we ook prachtige bloemzaden en zaden voor kiemgroente. Zet je tuin vol met echte Kamille, het oranje Slaapmutsje of de Rode Zonnehoed.

Of kweek binnen enkele dagen heerlijke MosterdkersAlfalfaTaugé of Chinese Bieslook kiemen op een glazen kiemschaaltje. De zaadjes voor deze gezonde kiemen zijn los te bestellen, maar je kan ook kiezen voor een handige set inclusief kweekschaaltje.

Groeilamp

Deze lamp is speciaal ontworpen voor het kweken van planten en groenten in een binnen omgeving. De LED lampen met een dieprood licht stimuleren uitzonderlijk goede wortelvorming en mooie bladgroei het hele jaar door.

Jonge opgekweekte plantjes hebben veel warmte en licht nodig. Met de groeilamp van HortiPower creëer je het beste licht en een ideale omgeving voor deze zaailingen. 

Begin jouw binnen-moestuin en maak van jouw vensterbank een mini kweekkas met deze unieke plantenlamp.

Wat ga jij deze zomer oogsten uit je eigen moestuin?


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!