Informatieve Boeken Bestellen | Puur Mieke

De Poepdokter - Bakt ze bruin

In De Poepdokter Bakt ze bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te houden.

De Poepdokter - Gezond van mond tot kont

Verstopping, dunne ontlasting of steeds een opgeblazen gevoel hebben. Er zijn tegenwoordig veel mensen met darmklachten. Klachten die je hele leven kunnen beheersen. Gelukkig kun je er zelf ook wat aan doen.

Velt-kruiden, kwalen & recepten

De Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze (Velt) uit Gemert heeft een bijzondere Kruidenboek gepresenteerd. Met dat boek wil de vereniging laten zien wat kruiden allemaal kunnen doen op het gebied van genezing. "We willen mensen niet aanzet...

De supplementenwijzer door Juglen Zwaan

Dit boek is een overzichtelijke gids voor het gebruik van vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen.

De SupermarktLeugen

Als je nou eens precies wilt weten hoe de wielen van de marketingmachines draaien, zodra je de drempel van een supermarkt passeert, lees dan De Supermarktleugen.

Het hormoonbalansdieet

In Het Hormoonbalansdieet vertelt sterrencoach ir. Ralph Moorman hoe iedereen moeiteloos kan afvallen door zijn of haar voeding op de hormonen af te stemmen.

De Hormoonfactor

In de hormoonfactor leest u hoe u stap voor stap uw hormonen op natuurlijke wijze terug in evenwicht brengt. Vervolgens verdwijnen de overtollige kilo's om nooit meer terug te keren!

Hormoonbalans voor vrouwen

Alles over hormoongerelateerde klachten.

Eet jezelf mooi, slank en gelukkig.

Een populair boek van auteur en foodie Amber Albarda. Met veel informatie over eten en recepten die tot de verbeelding spreken.
Dit is de vernieuwde editie

100% Puur (Op)Voeden

Met de 80 recepten in dit boek, allen vrij van gluten, geraffineerde suiker en koemelk, kun je elk moment van de dag iets verantwoords én lekkers op tafel zetten.

Paleo Basics

Dit boek bevat alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen wat paleo precies inhoudt, en wat de logica er achter is. Ook bevat het de argumenten die je nodig hebt om bepaalde voedingsmiddelen juist niet te eten.

21-dagen Paleo menu 2000 kcal

Eet je al een tijdje volgens het Paleo-voedingspatroon maar wil je meer inspiratie? Dit menu is dan je onmisbare hulp!

21-dagen Afvallen 1500 kcal

21-dagen menu om effectief af te vallen. Het paleodieet op zichzelf is al ideaal om af te vallen. Maar met dit menu gaat het zeker lukken!

21-dagen AIP 2000 kcal

Het Auto-Immuun Paleo programma is speciaal bedoeld voor mensen met een auto-immuun ziekte. In dit boek vind je een uitgebalanceerd menu voor 21 dagen, rekening houdend met de extra aandachtspunten voor auto-immuunziektes.

Gif in en om uw huis

In deze uiterst praktische gids leer je wat je naar binnen krijgt en hoe je etiketten moet lezen en leer je hoe je - zonder paranoïde te worden - moet handelen om die gifstoffen op te sporen en te vervangen, liefst op een ecologische en natuurlijke manier

Wat zit er in uw eten?

Met deze gids kunt u er eindelijk achter komen wat er allemaal in uw eten gestopt wordt. En dat is niet gering. Op basis van wat u met deze gids te weten komt, kunnen er heel wat producten de kliko in.

Slik je dat?

Misschien was je al voorstander van onbewerkt voedsel, en anders ben je dat zeker na het lezen van dit boek.

Oerslank

Oerslank is een gids, een persoonlijke handleiding op de weg naar een gezond lichaam en een gezond gewicht.

Magnesiumolie Gebruikersboek

Handige tips voor het dagelijks gebruik

De Boodschappencoach

De voedselschandalen die de media halen vormen slechts het topje van de ijsberg. In De boodschappencoach (160 pagina’s) waarschuwt Moorman de lezer voor tal van minder bekende risico’s en instinkers.

Productbrochure - Voeding als medicijn

Uitgebreide productbrochure van 56 pagina's met tips en achtergrondinformatie over Amanprana.

De Poepdokter - Junior

Tips voor een gezonde bips.

Eet meer energie - Voor een vitaal en vrolijk leven

In 'Eet meer energie' lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie.

Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »