- beste keus
- Aan verlanglijst toevoegen

Deze rode linzen zijn gepelde berglinzen uit Turkije. Deze linzen zijn zeer rijk aan eiwitten en vezels. Ze zijn al gesplitst waardoor ze tijdens de bereiding papperig worden en daarmee bijzonder geschikt zijn voor sauzen, soepen en puree. Denk bijvoorbeeld eens aan een Indiase Dahl met rijst, of probeer dit recept eens: puntpaprika gevuld met Mexicaanse rode linzen.
Kook de linzen in 15 tot 20 minuten gaar. Gebruik ongeveer 80-100 gram rauwe peulvruchten per persoon.
Bewaar in een afgesloten verpakking op een droge, koele en donkere plek.
100% Biologische Rode Linzen
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda's, noten, gluten en sesam worden verwerkt.
Energie | 1.260 kJ / 302 kcal |
Vet | 2,3 g |
- waarvan verzadigd | 0,4 g |
Koolhydraten | 29,4 g |
- waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 27,4 g |
Eiwitten | 27,2 g |
Zout | 0,06 g |
800g
Turkije
Puur Mieke, Schutboom 2b, 5427 CG, Boekel, Nederland.