Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologische chips gebakken in olijfolie. De aardappelen voor deze chips komen van Hollandse bodem en worden verwerkt tot lekkere Trafo chips in het Friese Wolvega. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Een heerlijk knapperige chips gebakken in biologische extra virgin olijfolie met een klein beetje zeezout. Een lekkere en pure snack voor tussendoor.
Probeer ook een de Trafo chips gebakken in kokosolie
Meer over Trafo chips:
Het selecteren van de beste kwaliteit aardappelen en samenwerken met lokale boeren. Daar zijn ze bij Trafo goed in. Al meer dan 35 jaar maken zij smakelijke en verantwoorde chips van Hollandse bodem.
Vanuit het familiebedrijf in Wolvega wordt de chips op lage temperatuur gebakken. Bevorderlijk voor de kwaliteit van de chips en de olie waar ze het in bakken.
Voor het maken van de chips werken ze met verse ingrediënten. Ze werken hierbij direct samen met boeren uit de omgeving die dezelfde passie dele voor het mooie natuurproduct, dat betekent:
Droog bewaren en na opening direct consumeren.
Aardappelen*, extra vierge olijfolie* (28%), zeezout (0,8%).
*Van gecontroleerde biologische teelt
Energie | 2160 kJ / 516 kcal |
Vetten | 28 g |
- waarvan verzadigd | 5 g |
Koolhydraten | 61 g |
- waarvan suikers | <0,5 g |
Vezels | 4,4 g |
Eiwitten | 5,5 g |
Zout | 0,81 g |
100 gram
Odin, De Panoven 1-3, 4191 GV Geldermalsen