Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologische cacaoboter. Snijd een plakje van deze heerlijke boter en voeg toe aan smoothies, ijsjes, desserts en chocoladerecepten. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Cacao boter wordt verkregen na persing van cacao massa. Cacao boter bestaat voor het grootste gedeelte uit vetten. Cacaoboter is bij kamertemperatuur vrij week en smeerbaar. Vandaar dat men ook van boter spreekt. Het heeft een kenmerkende geur en is wit tot lichtgeel van kleur. Cacao boter wordt gebruikt bij het maken van chocolade. Vroeger was Cacao boter het enige vet wat was toegevoegd aan de chocolade. Omdat Cacao boter bij een temperatuur van 36 graden langzaam vloeibaar wordt. Krijg je hierdoor het effect dat de chocolade in je mond smelt. Tegenwoordig worden er vaak ook andere vetten aan toegevoegd. Onze Cacao boter komt uit Zuid-Amerika.
Cacao boter is zoals hierboven genoemd te gebruiken om chocolade mee te maken. Maar leent zich ook uitstekend voor het maken van een maskertje of lekkere crème. De Cacao boter voedt en beschermt de huid door de vele gezonde vetten die er in zitten.
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius
Koel, droog en gesloten bewaren.
100% Biologische Cacao Boter.
Energie | 3677 kJ / 894 kcal |
Vetten | 99 g |
- waarvan verzadigd | 64 g |
Koolhydraten | 0,3 g |
- waarvan suikers | 0,3 g |
Vezels | <0,1 g |
Eiwitten | 0,3 g |
Zout | 0,02 g |
300 g (10,58 oz).
Zuid-Amerika.
Mattisson Healthcare BV, Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein, Nederland.