Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Experimenteer eens met dit speciale zout voor het verfijnen van chutneys en gerechten met kip en rijst. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Misschien wel één van de meest bijzondere en smaakvolle zouten. Door de aanwezige mineralen Sulfide en IJzer ruik en proef je, naast de zachte zoute smaak, ei met een vleugje van vers gesneden uien.
Zeer geschikt voor Indiase Curry’s, verse salades, ei-vervanger in sauzen (veganaise).
Jacques Werelds zout no1, het Kala Namak zwarte zout, wordt in de Indiase keuken gebruikt als specerij. Door het percentage waterstofsulfide en ijzer krijgt Kala Namak een exceptionele geur en smaak van ei en vers gesneden uien. Door deze wel heel bijzondere smaak en geur is het dé favoriet onder Vegans. Experimenteer maar eens met dit exclusief zout voor het verfijnen van chutneys of maak je eigen Veganaise of strooi het over een avocado of salade.
Gebruik: Salade, Veganaise, chutney, Oosters.
Samenstelling:
De potjes zijn nieuw in het assortiment van Selnature. Leuk om te weten is dat dit duurzame en ecologisch verantwoorde bekers zijn, zonder enige nare stofjes zoals plastic of verontreinigingen!