Corn Crake Haverkoekjes met Hazelnoot-Blueberry - 150g - BIO

Corn Crake glutenvrije biologische hazelnoot-blueberrykoekjes.
Artikelnummer:
310088
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
product-banner
€3,25
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 3 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

Corn Crake Haverkoekjes met Hazelnoot-Blueberry - 150g - BIO

BIOLOGISCHE GLUTENVRIJE HAZELNOOT -BLUEBERRYKOEKJES

Bewaaradvies

Goed afgesloten bewaren en beschermen tegen warmte en vocht.

Ingrediënten

Granen* (haver* (meel en vlokken), rijstmeel*, quinoavlokken*) , kokosbloesem siroop*, kokosolie*, hazelnoten* 5%, blueberries* 5% ( appeldiksap*, zonnebloemolie*), tapioca zetmeel*, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), kaneel*, zout.

* Van biologische landbouw.

Kan sporen van noten bevatten.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1984 kJ / 474 kcal
Vet 24,1 g
- waarvan verzadigd 14,8 g
Koolhydraten 55,5 g
- waarvan suikers 22,7 g
Vezels 5,7 g
Eiwit 6,1 g
Zout 0,41 g

 

Elk koekje (7 g) bevat 148 KJ 35 kcal

*Bereid met kokosolie en gezoet met kokosbloesemsiroop.

Netto inhoud

150 gram (5,2 oz).

Contactgegevens leverancier

Corn Crake, De Kiel 23, 9206 BG Drachten.

Corn Crake bio-organic: Glutenvrije koekjes met weinig tot geen hulpstoffen

Corn Crake is een nieuw merk in de natuurvoedingsbranche. Het merk met zeven soorten glutenvrije vegan koekjes. Deze worden gebakken met kokosolie en kokosbloesemsiroop en bevatten weinig tot geen hulpstoffen.

Met al vele jaren ervaring in het bakken van biologische koekjes was het nu tijd voor een nieuw avontuur... de wereld van glutenvrij en dit doen ze graag met veel passie en liefde voor het ambacht. Koekjes die niet onderdoen van niet-glutenvrij, maar juist smaakvoller door meer variatie in granen zoals haver, rijst, quinoa, teff en boekweit. Palmvrij en zonder geraffineerde suikers.

Corn Crake is een geautomatiseerde maar ambachtelijke bakkerij waar uitsluitend glutenvrije koekjes worden gebakken. Doordat de bakkerij uitsluitend biologisch, veganistisch en glutenvrij produceert is dit binnenshuis makkelijker dit te garanderen. Aankoop en risicoanalyse is dus van het grootste belang. Voor alle ingrediënten die aangeschaft worden verstrekt de leverancier bijbehorende specificaties omtrent verwijzing naar bio en de eventuele kruisbesmetting die in een product kan voorkomen. Vooral bij glutenvrij ben je extra kritisch in de graanleverancier van verschillende meelsoorten en hoe en waar ze verpakt zijn. Achter de verschillende keurmerken die op de verpakking staan staat een controleorganisatie die zorgt voor een goede naleving.

Deze koekjes zijn geen dieetproducten, maar wel goed in te passen als tussendoortje.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »