FiordiFrutta Fruitspread Peer - 250g - BIO

Beleg je ontbijt met deze heerlijke frisse fruitspread. Smaak: Peer, verpakt per 250 gram
Artikelnummer:
230004
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
Bestel binnen:
dan heb je het morgen in huis (mits op voorraad)
product-banner
€3,69
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 4 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

FiordiFrutta Fruitspread Peer - 250g - BIO

Bijzonder aan de productiewijze is dat de vruchtenspread op een lage temperatuur geproduceerd worden. "Dit is erg speciaal. Niemand anders durft het aan om jam op zo'n lage temperatuur te bereiden. En omdat het niet gekookt wordt, blijven de anti-oxidanten bewaard. Ook komen de suikers in de spread uit het fruit zelf, en niet uit allerlei toevoegingen."

Het grootste verschil met andere jamproducenten is dat Rigoni di Asiago de vruchten ook zelf teelt. Dit gebeurt op grote lappen grond in Italië en Bulgarije. Hierdoor heeft de producent invloed op het hele productieproces. "Met Fiordifrutta koop je gegarandeerd het best mogelijke fruit, dat op de beste manier verwerkt wordt."

Bewaaradvies

Na opening in koelkast  op 4 °C bewaren en binnen korte tijd consumeren.

Ingrediënten

Peer* 65%, appelsap*, geleermiddel: pectine.

*Biologisch.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 616 kJ / 145 kcal
Vetten 0 g
- waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 35 g
- waarvan suikers 34 g
Vezels 2,5 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,05 g

Voedingswaarde per portie (20 gram)

Energie 123 kJ / 29 kcal
Vetten 0 g
- waarvan verzadigd 0 g
Koolhdyraten 7 g
- waarvan suikers 6,8 g
Vezels 0,5 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,01 g

Netto inhoud

250 gram (8,8 oz).

Deze verpakking bevat ongeveer 13 porties.
20 gram (1 portie) = 4 theelepels.

Land van herkomst

Italië.

Contactgegevens leverancier

Rigoni di Asiago S.r.l. via Oberdan, 28  36012 Asiago, Italië.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »