Thuiswinkelwaarborg logo9.5met 5874 reviews

thuiswinkelkiyohWinnaar Shopping Awards 2022
Basilicumspread - 180g - BIO

Zwergenwiese Basilicumspread - 180g - BIO

€3,15

Zwergenwiese Basilicumspread - 180g - BIO

Heerlijke vegetarische basilicum spread op basis van zonnebloempitten.

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Transportkosten en levertijden Europa

€3,15

Er zijn nog maar 11 producten beschikbaar

Bij dit product ontvang je: 3 spaarpunten

Lees alles over ons spaarpuntenprogramma

Op voorraad

  • Gratis verzending Vanaf €47,-
  • Winnaar Shopping Awards '18, '19, '20, '21 & '22
  • Gratis verzending vanaf € 47,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen Puur Mieke met een 9,6/10
Zwergenwiese Basilicumspread - 180g - BIO
Productomschrijving

De Nieuwe Band Basilicumspread - 180g - BIO

Lekker op brood of een toastje. Tip: meng de spread met wat plantaardige yoghurt of mayonaise en je hebt een heerlijke dipsaus.

Bewaaradvies

Na opening gekoeld bewaren en binnen enkele dagen consumeren.

Ingrediënten

Zonnebloempitten* (27%), water, zonnebloemolie*, citroensap* (uit citroensapconcentraat), basilicum* (7%), uien* en steenzout.

* Van gecontroleerde biologische teelt.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

1441 kJ / 349 kcal

Vet

34 g

- waarvan verzadigd

3,2 g

Koolhydraten

2,5 g

- waarvan suikers

1,1 g

Vezels

2,2 g

Eiwitten

7,2 g

Zout

1,2 g

Netto inhoud

180 gram (6,3 oz).

Contactgegevens leverancier

Odin, De Panoven 1, 4191 GV, Geldermalsen, Nederland.

Productinformatie
Reviews

5 / 5

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

  • 5 / 5Shannon 18-10-2021

    Ik vind deze spread heerlijk!! Ook vrij van suiker en soja! Erg fijn! Lekker op een cracker!

  • 5 / 5Cindy 18-10-2021

    Heel erg lekker! Ook Bv in combi met kaas

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

X
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »