Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologische broodbakmix voor glutenvrij havervolkorenbrood. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Met deze biologische bakmix maak je super eenvoudig zelf een heerlijk havervolkorenbrood. Zoals Bauckhof het zelf zegt: een life changing bread! Scandinave Wunderbrood.
Snelle bereiding:
550ml kokend water aan de inhoud van de verpakking toevoegen en doorroeren. 20min laten wellen, daarna het deeg tot een brood vormen en op een met bakpapier beklede bakplaat of in een broodvorm leggen. In een voorverwarmde oven gedurende 70min bakken op 200 graden Celcius boven- en onderwarmte.
Klassieke bereiding:
500 ml koud water aan de inhoud van de verpakking toevoegen en doorroeren. Gedurende 3 uur laten weken. Daarna het deeg in een bakvorm van 25x10 cm gieten, goed verdelen en gladstrijken.
De bakvorm in een niet voorverwarmde oven zetten en gedurende 80 minuten bakken op 200 graden Celcius.
Goed laten afkoelen alvorens aan te snijden.
Volkoren havervlokken glutenvrij*, pompoenpitten*, zonnebloempitten*, gebroken lijnzaad*, sesam*, lijnzaad*, chiazaad 3% (salvia hispanica)*, volkoren gierstvlokken*, gemalen psylliumvezels*, zeezout.
* Uit gecontroleerde biologische teelt.
Koel en droog bewaren.
Energie | 1943 kJ / 467 kcal |
Vetten | 28 g |
- waarvan verzadigd | 3,9 g |
Koolhydraten | 29 g |
- waarvan suikers | 0,8 g |
Vezels | 12 g |
Eiwitten | 19 g |
Zout | 1,5 g |
IJzer | 5,9 mg | 42%* |
Kalium | 525,4 mg | 26%* |
Magnesium | 247,1 mg | 66%* |
Mangaan | 3,2 mg | 160%* |
Fosfor | 460 mg | 66%* |
Zink | 4,7 mg | 47%* |
* Referentiehoeveelheid voor de dagelijkse vitamines en mineralen.
600 gram (21,1 oz).
Duitsland.
Odin, De Panover 1, 4191 GV Geldermalsen.