Een krokante quinoakorrel, lekker door bijvoorbeeld yoghurt! Lees meer.
Deze gepofte quinoa wordt gemaakt van Boliviaanse quinoazaden. Door verhitting ontstaat deze krokante quinoakorrel die een vezelrijke en crunchy toevoeging is voor bijvoorbeeld yoghurt of zelfgemaakte granola. Ook lekker als garnering voor toetjes of salades!
Ook erg lekker om met de gepofte quinoa een quinoa chocosnack te maken.
Koel, droog en goed afgesloten bewaren.
Quinoa*.
*Biologisch.
Energie | 1415 kJ / 334 kcal |
Vetten | 5 g |
- waarvan verzadigd | 0,5 g |
Koolhydraten | 58,5 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 6,6 g |
Eiwitten | 14,8 g |
Zout | 0,03 g |
75 gram (2,6 oz).
Udea BV, Postbus 244, 5460 AE Veghel, Nederland.