
Terrasana Sushi-azijn - Genmai Su (ongezoet) - 250ml - BIO
Productomschrijving
Terrasana Sushi-azijn - Genmai Su (ongezoet) - 250ml - BIO
Ongezoete sushi-azijn wordt ook wel 'genmai su' genoemd, oftewel rijstazijn. Je kunt er niet alleen sushirijst mee op smaak brengen, maar ook heerlijke dressings maken, wokgerechten afblussen of een teveel aan zout iets verbergen. Ook lekker in combinatie met andere Japanse smaakmakers, zoals shoyu, tamari en sesamolie, of met de zoete tegenhangers gembersiroop en mirin. Sushi-azijn wordt op authentiek Japanse wijze gebrouwen. Gebruik sushi-azijn voor het op smaak brengen van sushirijst, salades, sauzen, stoofpotten en wokgerechten.
Bewaaradvies
Koel en donker bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.
Ingrediënten
Water, bruine rijst*, zeezout, koji-ferment.
*Van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 13 kJ / 3 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 0,4 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 0,4 g |
Zout | 1 g |
Netto inhoud
250 ml (8,45 fluid oz).
Contactgegevens leverancier
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.