Een lekker glutenvrij biologisch ontbijt Lees meer.
Deze haver is afkomstig van een speciaal project waarbij een glutenvrije haverketen is opgezet in Nederland. De haver wordt verbouwd op de zeeklei in Kollumerwaard en Rosies maakt er lekkere havermuesli van.
Voeg haverproducten langzaam toe aan het dieet. Start bijv. 2x per week en bouw dit langzaam op. Mensen waarbij recent Coeliakie is gediagnosticeerd adviseren we een paar maanden te wachten voordat de haver toegevoegd kan worden aan het dieet. De reden hiervan is dat haver een hoog vezelgehalte heeft. En van teveel vezel kan de maag dan van streek raken.
Koel, droog en donker bewaren.
Havervlokken* (55%), rozijnen* (20%) (rozijnen, zonnebloemolie), hazelnoot* (5%), dadels* (4%), appel* (4%), zonnebloempitten*, abrikozen* (3%), krenten* (3%) en kasha*.
Bevat mogelijk sporen van soja en noten.
Energie | 1548 kJ / 366 kcal |
Vetten | 9,1 g |
- waarvan verzadigd | 1,1 g |
Koolhydraten | 59 g |
- waarvan suikers | 22 g |
Vezels | 6,3 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 0,05 g |
400 gram (14,1 oz).
Odin, De Panover 1, 4191 GV Geldermalsen.