
Terrasana Cashewpasta Crunchy met Himalayazout - 250g - BIO
Productomschrijving
Terrasana Cashewpasta Crunchy met Himalayazout - 250g - BIO
Onze cashewpasta bestaat uit geroosterde, biologische cashewnoten met een beetje Himalayazout. Er zit een lekkere crunch in, door de stukjes cashewnoot. Deze lekkere pasta heeft een lichtzoete smaak en een romige structuur. Wat je proeft is puur, biologisch en huisgemaakt. Cashewpasta crunch is populair bij kinderen. Met de crunchiness is cashewpasta verrassend lekker op zaden crackers of wafels, maar ook erg geschikt om mee te bakken. Een feestje bij je ontbijt of lunch!
Oorsprong
Wie de bijzondere cashewnoot heeft ontdekt? De Portugezen hebben rond 1558 de noot ontdekt in het door hen gekoloniseerde Brazilië.
Productieproces
De noten worden zorgvuldig en extra fijn vermalen en afgevuld. Er worden alleen noten met de hoogste kwaliteit gebruikt voor de juiste, pure smaak, zonder toevoegingen.
Gebruiksadvies
Natuurlijk lekker op je zaden of quinoa cracker. Ook lekker over je kokosyoghurt of havermout. En dat laagje olie op de notenpasta? Gewoon even roeren.
Bewaaradvies
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Ingrediënten
CASHEWNOTEN geroosterd* (Burkina faso), Himalayazout
* = van biologische landbouw
Kan sporen van pinda, sesam, amandelen en hazelnoten bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 2595kJ / 627 kcal |
Vetten | 51,6 g |
- waarvan verzadigd | 9,2 g |
Koolhydraten | 15 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 8,3 g |
Eiwitten | 21,5 g |
Zout | 0,18 g |
Natrium | 8mg |
Netto inhoud
250 gram (8,8 oz).
Contactgegevens leverancier
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.