Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Chocoladereep van biologische tropisch bruine chocolade op basis van kokosbloesemsuiker met praliné. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Droog en koel bewaren.
Kokosbloesemsuiker 29,8%*, cacaoboter*, niet geraffineerde gedehyrateerde rijstsiroop*, hazelnoten* (12,4%), cacaomassa*, emulgator: zonnebloemlecithine*, natuurlijke aroma (vanille)*,
*Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 45% in tropisch bruine chocolade.
De chocolade is gezoet met kokosnoot suiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35). Het is rijk aan o.a. B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwerkt worden.
Energie | 2335 kJ / 561 kcal |
Vetten | 37,7 g |
- waarvan verzadigd | 18,7 g |
Koolhydraten | 54,2 g |
- waarvan suikers | 29,1 g |
Eiwitten | 3,6 g |
Zout | 0,14 g |
90 gram (3,17 oz)
België
Montserrat bvba, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.