Chocoladereep van biologische tropisch bruine chocolade op basis van kokosbloesemsuiker met praliné. Lees meer.
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar.
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Droog en koel bewaren.
Kokosbloesemsuiker 29,8%*, cacaoboter*, niet geraffineerde gedehyrateerde rijstsiroop*, hazelnoten* (12,4%), cacaomassa*, emulgator: zonnebloemlecithine*, natuurlijke aroma (vanille)*,
*Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 45% in tropisch bruine chocolade.
De chocolade is gezoet met kokosnoot suiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35). Het is rijk aan o.a. B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwerkt worden.
Energie | 2335 kJ / 561 kcal |
Vetten | 37,7 g |
- waarvan verzadigd | 18,7 g |
Koolhydraten | 54,2 g |
- waarvan suikers | 29,1 g |
Eiwitten | 3,6 g |
Zout | 0,14 g |
90 gram (3,17 oz)
België
Montserrat bvba, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.