Pasta van rijst en kurkuma Lees meer.
Glutenvrije pasta gemaakt van rijst en kurkuma. Zonder ook maar iets af te doen aan de smaak en textuur die je verwacht bij het eten van pasta, kun je heerlijk glutenvrij genieten van deze bijzondere pasta.
Deze pastaleverancier maakt met veel kunde, creativiteit en innovatie, in twee kleine studio's, prachtige slow food pasta's. De grondstoffen komen direct uit de regio en zijn van uitstekende kwaliteit.
Kooktijd: 8-10 minuten.
Bereiding: Kook de pasta in ruim kokend water. Daarna afgieten en afspoelen met koud water.
Droog en donker bewaren.
Rijstmeel*, kurkuma* 2%, water.
*Biologisch.
Energie | 1541 kJ / 363 kcal |
Vetten | 1,1 g |
- waarvan verzadigd | 0,3 g |
Koolhydraten | 78 g |
- waarvan suikers | 2,7 g |
Vezels | 1,2 g |
Eiwitten | 9,7 g |
Zout | 0,1 g |
250 gram (8,8 oz).
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.