Thuiswinkelwaarborg logo9.5met 5581 reviews

thuiswinkelkiyohWinnaar shopping awards 2021
Gnocchetti Pasta Rijst en Kurkuma 250g - BIO

Terrasana Gnocchetti Pasta Rijst en Kurkuma 250g - BIO

€3,65

Terrasana Gnocchetti Pasta Rijst en Kurkuma 250g - BIO

Pasta van rijst en kurkuma

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Transportkosten en levertijden Europa

€3,65

Er zijn nog maar 4 producten beschikbaar

Bij dit product ontvang je: 4 spaarpunten

Lees alles over ons spaarpuntenprogramma

Op voorraad

  • Gratis verzending Vanaf €45,-
  • Winnaar Shopping Awards '18, '19, '20 & '21
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen Puur Mieke met een 9,6/10
Terrasana Gnocchetti Pasta Rijst en Kurkuma 250g - BIO
Productomschrijving

Terrasana Gnocchetti Pasta Rijst en Kurkuma 250g - BIO

Glutenvrije pasta gemaakt van rijst en kurkuma. Zonder ook maar iets af te doen aan de smaak en textuur die je verwacht bij het eten van pasta, kun je heerlijk glutenvrij genieten van deze bijzondere pasta.

Deze pastaleverancier maakt met veel kunde, creativiteit en innovatie, in twee kleine studio's, prachtige slow food pasta's. De grondstoffen komen direct uite de regio en zijn van uitstekende kwaliteit.

Gebruiksadvies

Kooktijd: 8-10 minuten.
Bereiding: Kook de pasta in ruim kokend water. Daarna afgieten en afspoelen met koud water.

Bewaaradvies

Droog en donker bewaren.

Ingrediënten

Rijstmeel*, kurkuma* 2%, water.

*Biologisch.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie1541 kJ / 363 kcal
Vetten1,1 g
- waarvan verzadigd0,3 g
Koolhydraten78 g
- waarvan suikers2,7 g
Vezels1,2 g
Eiwitten9,7 g
Zout0,1 g

Netto inhoud

250 gram (8,8 oz).

Contactgegevens leverancier

TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.

Productinformatie
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

X
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »