
Terrasana Gierst Amazake - 370g - BIO
Productomschrijving
Terrasana Gierst Amazake - 370g - BIO
Amazake is een Japans zoetmiddel dat veel wordt gebruikt in zoete baksels en desserts. Het wordt gemaakt van gierst, koji (een unieke Japanse schimmel), water en zout. Een heerlijke, gluten- en lactosevrije crème met zowel een zoete als een umami smaak. Ben je vegan, lactose- of gluten-intolerant? Met amazake kun je boter, ei, suiker en melk vervangen. Voor de heerlijkste biologische gerechten!
Gebruiksadvies
Gebruik amazake om desserts, smoothies en baksels op een natuurlijke manier zoeter te maken. Ook lekker door een yoghurtontbijt of op pannenkoeken.
Bewaaradvies
Na opening drie dagen houdbaar in de koelkast (max. 7℃).
Ingrediënten
Water, gierst*, koji* (rijst*, Aspergillus oryzae), zeezout.
*Van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 528 kJ / 125 kcal |
Vetten | 0,8 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 24,8 g |
- waarvan suikers | 14,2 g |
Vezels | 2,6 g |
Eiwitten | 3,3 g |
Zout | 0,1 g |
Netto inhoud
Productinformatie
Reviews
Sanne 11-10-2021
Geweldig healthy zoetmiddel. Onze kinderen vinden het heerlijk op homemade pancakes of door havermoutpap