Menu
EUR

Ralph & Jane

Wie zijn Ralph & Jane?

Het merk Ralph & Jane is een versmelting van twee werelden. Alle producten voldoen aan de eisen van zowel de allerfanatiekste ‘Ralphen’ en de meest drukbezette ‘Janes’.

Ralph is de tarzan van de gezondheidswereld.Tijdens zijn studie levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en daarna heeft hij de supermarktjungle helemaal uitgekamd. Als boodschappencoach geeft hij zelfs safari’s in de supermarkt om mensen de weg naar de gezondste producten te wijzen langs alle gevaren en verlokkingen. Zo werkt hij mee aan het vergroten van het bewustzijn over en de vraag naar gezondere producten. Dit is echter voor Ralph niet genoeg. Hij wil ook aan de aanbodkant zijn steentje als levensmiddelentechnoloog bijdragen met het merk Ralph & Jane. Voor Ralph blijft het zeker niet alleen bij het adviseren van anderen over gezondheid, maar hij voegt de daad bij zijn woord om ook zelf ultra-fit te kunnen zijn en te blijven.

 

 

Janneke ofwel ‘Jane’ is de daadkrachtige multitasker. Zij is zowel drukke zakenvrouw als moeder en dat is niet altijd even makkelijk te combineren met een gezonde voeding en leefstijl. Daarom is ze altijd op zoek naar goede, lekkere en ‘echt’ eerlijke producten met een hoge ‘gemaksfactor’ om haar en haar gezin gezond te voeden. Al vele jaren valt het haar op dat er op dit gebied ontzettend veel te winnen valt. Daarom wil Janneke alle andere ‘Janes’ helpen met nieuwe oplossingen en producten.

 

 

Wat beloven ze je?

Ralph & Jane producten zullen meer voedingswaarde hebben, een betere verzadiging bieden, meer rekening houden met meest voorkomende voedselovergevoeligheden (gluten, lactose, caseïne), de bloedsuiker niet te snel laten stijgen en een positiever effect op de darmflora geven dan de bestaande producten in dezelfde categorieën.

Ofwel: ze krijgen het ‘Inspired by Ralph Moorman’ label! En natuurlijk past dat dan precies in onze Puur Mieke voorwaardes.

Wat zit er dan precies in?

Teff: Komt van een vaste partner in Afrika. Boeren maken speciaal deze kwaliteit (ruwe) teff voor ons. Deze wordt in Nederland verwerkt naar maatstaf van Ralph. Hiermee krijgen de boeren een zekerheid op afzet en dus ook op inkomen.

Teff is voor de natuur een “opluchting”. Letterlijk brengt de teff stikstof in de grond en blijven de wortels zitten. Teff wordt vaak gebruikt als wisselteelt gewas nadat de bodem na intensievere gewassen als aardappelen of mais is uitgeput. Het is een natuurlijk fertilizer. Goed voor de natuur (dus ook de boer) en goed voor ons!

Wat maakt deze mixen extra bijzonder?

Uiteraard voldoen de Ralph & Jane producten aan mijn strenge richtlijnen, maar er is nog een extra voordeel voor onze gezondheid bij de Power Pancake Mix en de (W)Healthy Wondermix. Ze zijn namelijk zeer rijk aan resistent zetmeel. Resistent zetmeel is een ‘prebioticum’, met andere woorden een voedingsbodem voor de goede darmbacteriën. Zo kun je dus je darmflora verbeteren door heerlijke pannenkoeken, wraps, wafels, muffins en nog veel meer lekkers te eten.

1 Producten
Toon:
Ralph & Jane Power Pancake mix - 400g
Ralph & Jane
Power Pancake mix - 400g
Met deze Ralph & Jane mix voor Power Pancakes maak jij gemakkelijk heerlijke en ...
6,95 6,38
Toon 1 - 1 van 1
Merken
Allergenen Informatie
  • Bekijk meer
Dieetvoorkeur
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!