
Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Puur' met Praliné - 90g - BIO
Productomschrijving
Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Puur' met Praliné - 90g - BIO
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. De chocolade is gezoet met kokosnootsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).
Wiloco Special Chocolate uit België
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Ingrediënten
37.6% kokosnootsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, hazelnoten*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, zonnebloemlecithine*
* Organic ingrediënt, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 66% in tropsich zwarte chocolade.
Verwerkt in een bedrijf waar noten en melkbestanddelen verwerkt worden.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 2286 kJ / 548 kcal |
Vetten | 35,6 g |
- waarvan verzadigd | 13,3 g |
Koolhydraten | 54,4 g |
- waarvan suikers | 34,6 g |
Eiwitten | 5,1 g |
Zout | 0,15 g |
Netto inhoud
90 gram (3,1 oz).
Land van herkomst
België.
Contactgegevens leverancier
Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.
Reviews
L. R. 15-10-2021
Een lekkere, met praliné gevulde reep, vooral voor liefhebbers van pure chocola.
Antoinette Marcellis 15-10-2021
Heerlijk. Smaakt net als bonbon block. Ook deze gaan we net als de bonbons vaker bestellen.