Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Puur' met Praliné - 90g - BIO

Reep van biologische zwarte chocolade op basis van kokosbloesemsuiker met praliné.
Artikelnummer:
311125
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
product-banner
€3,99
Incl. btw

Bij dit product ontvang je: 4 spaarpunten

Lees hier alles over ons spaarpuntenprogramma

Wiloco Lactosevrije Chocoladereep 'Puur' met Praliné - 90g - BIO

De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. De chocolade is gezoet met kokosnootsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).

Wiloco Special Chocolate uit België

Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Ingrediënten

37.6% kokosnootsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, hazelnoten*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, zonnebloemlecithine*

* Organic ingrediënt, product certified by Certisys BE-BIO-01.

Cacaobestanddelen ten minste: 66% in tropsich zwarte chocolade.

Verwerkt in een bedrijf waar noten en melkbestanddelen verwerkt worden.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 2286 kJ / 548 kcal
Vetten 35,6 g
- waarvan verzadigd 13,3 g
Koolhydraten 54,4 g
- waarvan suikers 34,6 g
Eiwitten 5,1 g
Zout 0,15 g

Netto inhoud

90 gram (3,1 oz).

Land van herkomst

België.

Contactgegevens leverancier

Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.

5/5

Heerlijk. Smaakt net als bonbon block. Ook deze gaan we net als de bonbons vaker bestellen.

5/5

Een lekkere, met praliné gevulde reep, vooral voor liefhebbers van pure chocola.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »