Menu
EUR

Cranberry

Cranberry pillen voor een goede blaasgezondheid

Cranberries zijn kleine rode vruchtjes die groeien aan de grote veenbes, een wintergroene struik die ook wel bekend staat als lepeltjesheide. De plant is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika, waar de inheemse bevolking al eeuwenlang dankbaar gebruik maakt van de heilzame werking van de kleine rode besjes. Ondanks dat de veenbes in Nederland officieel een exoot is, ook wel uitheemse plantensoort genoemd, worden ze hier evengoed al sinds lange tijd verbouwd. Dit gebeurd hoofdzakelijk in Brabant, Friesland en op de Waddeneilanden Ameland en Terschelling.

Het positieve effect dat cranberry pillen kunnen hebben op je blaasgezondheid, is dan ook duidelijk te merken aan de populariteit en het groeiend aantal mensen dat deze natuurlijke benadering omarmt. Steeds meer mensen ontdekken dat het slikken van cranberry pillen een zeer handige en effectieve manier is om blaasontsteking te helpen voorkomen, evenals de ondersteuning die ze bieden om de blaasgezondheid zo optimaal mogelijk te houden.

5 Producten
Toon:
beste keus
Puur Mieke Cranberry - 430mg - 90 caps
Puur Mieke
Cranberry - 430mg - 90 caps
90 cranberry capsules van Puur Mieke. Cranberry is in Nederland ook wel bekend a...
17,95 16,47
beste keus
Puur Mieke D-Mannose - 500mg - 90 caps
Puur Mieke
D-Mannose - 500mg - 90 caps
D-Mannose capsules van Puur Mieke. D-Mannose wordt vaak gecombineerd met Cranber...
24,95 22,89
beste keus
Puur Mieke Blaas complex - 485mg - 75 caps
Puur Mieke
Blaas complex - 485mg - 75 caps
Een krachtig supplement voor de blaas, weerstand en urinewegen. Dit bijzondere c...
24,95 22,89
beste keus
Puur Mieke Cranberries gezoet met appeldiksap - 400g - BIO
Puur Mieke
Cranberries gezoet met appeldiksap - 400g - BIO
Heerlijke gedroogde cranberries uit onze eigen lijn van biologische herkomst en ...
11,49 10,54
Royal Green Cranberry Complex - 60 vcaps - BIO
Royal Green
Cranberry Complex - 60 vcaps - BIO
Ondersteun de gezondheid van je urinewegen en de natuurlijke afweer van je licha...
26,95 24,72
Toon 1 - 5 van 5

Hoe je met cranberry blaasontsteking buiten de deur kunt houden

De symptomen van blaasontsteking zijn frequent urineren, een branderig gevoel tijdens het plassen en constante aandrang om naar het toilet te gaan. Opvallend detail is dat blaasontsteking vooral bij vrouwen een veelvoorkomend probleem is, wat eenvoudigweg te wijten is aan het feit dat vrouwen anatomisch anders in elkaar zitten dan mannen. Zo hebben vrouwen een kortere urinebuis, waardoor bacteriën een stuk eenvoudiger toegang hebben tot de blaas. Dit zorgt er helaas voor dat vrouwen een stuk vatbaarder zijn voor blaasontsteking en het is dan ook heel begrijpelijk dat velen op zoek zijn naar een effectieve en natuurlijke methode om blaasontsteking te voorkomen en symptomen te verlichten.

Cranberries staan bekend om hun preventieve en verlichtende eigenschappen bij blaasontsteking, maar hoe helpt cranberry dan tegen blaasontsteking? De natuurlijke bestanddelen die in cranberries te vinden zijn bevatten onder andere proanthocyanidinen (PAC). Dit zijn stoffen die de hechting van bacteriën aan de blaaswand helpen voorkomen, waardoor de kans op een nieuwe blaasinfectie aanzienlijk afneemt. Door met regelmaat cranberry supplementen in te nemen, kun je dus bijdragen aan het behoud van een gezonde blaas.

Helpt cranberry tegen blaasontsteking wanneer je al last hebt van de symptomen?

Ja, je kunt bij een reeds ontwikkelde blaasontsteking cranberry pillen innemen om de ergste symptomen te verlichten. Doordat de actieve bestanddelen in de cranberries voorkomen dat bacteriën zich kunnen hechten aan je blaaswand, kan dit ervoor zorgen dat de irritatie en ontsteking van je blaaswand aanzienlijk verminderd. Je blaaswand kan zogezegd weer even op adem komen en beginnen aan het herstel. Hoewel cranberry pillen geen vervanging zijn voor medisch advies, kunnen ze wel degelijk een natuurlijke aanvulling vormen op conventionele behandelingen.

Helpt cranberrysap tegen blaasontsteking?

Naast het innemen van cranberry tabletten of cranberry capsules, is het drinken van cranberrysap eveneens een goede manier om blaasontsteking te helpen voorkomen. Het sap bevat dezelfde heilzame stoffen als cranberry pillen en is bovendien een heerlijk verfrissende toevoeging aan je dagelijkse vochtinname. Het drinken van voldoende cranberrysap zorgt dus niet alleen voor voldoende hydratatie, maar kan tevens een ondersteunende rol spelen bij het handhaven van een goede blaasgezondheid.

De beste cranberry capsules en blaasontsteking tabletten

Cranberry pillen zijn de ideale bondgenoot in de strijd tegen blaasontsteking. De kleine capsules zijn rijk aan heilzame bestanddelen van cranberries en bieden een handig en doeltreffende manier om blaasontsteking te voorkomen en te verlichten. Bij Puur Mieke begrijpen we het belang van een gezonde blaas en daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van enkel de beste cranberry pillen, welke specifiek zijn samengesteld ter ondersteuning van jouw blaasgezondheid. De beste cranberry capsules bevatten een hoge dosis natuurlijke PAC (proanthocyanidinen). Door dagelijks zo’n cranberry supplement in te nemen, kun je met hoog gedoseerde cranberry pillen blaasontsteking te lijf gaan en ervoor zorgen dat je lichaam beter in staat is om ongewenste indringers in de toekomst buiten de deur te houden.

Merken
Biologisch/Duurzaam
Allergenen Informatie
  • Bekijk meer
Dieetvoorkeur
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!