Menu
EUR

Libido

Op natuurlijke wijze je libido verhogen als vrouw

Laten we eerlijk zijn, het kan soms voelen alsof ons seksuele verlangen in een soort sluimerstand staat. De drukte van het dagelijks leven, stress, verantwoordelijkheden, het kan allemaal zijn tol eisen en het is dan ook niet ongewoon voor vrouwen om perioden van verminderd libido te ervaren. Het kan echter wel frustrerend zijn wanneer dit langdurig aanhoudt en je er last van begint te krijgen, maar je hoeft echt niet meteen naar farmaceutische, synthetische en vaak ongezonde libido pillen voor de vrouw te grijpen. Er zijn namelijk diverse natuurlijke middelen waarmee je jouw libido kunt verhogen als vrouw zijnde. We leggen de nadruk hierbij bewust op het natuurlijke aspect, iets dat erg belangrijk is wanneer je op zoek gaat naar een gezonde en bovenal veilige manier om je libido te verhogen. Laten we samen kijken hoe we jouw innerlijke vuurtje weer kunnen aanwakkeren op een manier die bij jou past.

Je libido verhogen als vrouw door middel van supplementen

Supplementen kunnen een waardevolle rol spelen wanneer het aankomt op het verhogen van je libido als vrouw. Met de juiste kruiden, vitaminen en mineralen kunnen natuurlijke supplementen onder andere helpen om je hormonen weer in balans te brengen, je energieniveau te verhogen en stress te verminderen, allemaal factoren die essentieel zijn voor een gezond libido. Laten we eens wat dieper ingaan op enkele van de meest effectieve supplementen.

Het ideale libido supplement voor de gezondheidsbewuste vrouw

Het verhogen van je libido kan worden ondersteund door het gebruik van specifieke supplementen. Een paar van de meest effectieve supplementen zijn Ashwagandha en Panax Ginseng, maar ook samengestelde formules zoals Puur Mieke Energie & Balans kunnen een waardevolle bijdrage leveren en zelfs

Ashwagandha

Ashwagandha is een adaptogeen kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, onder andere vanwege zijn vermogen om het lichaam te helpen omgaan met stress en vermoeidheid. Hierdoor kan Ashwagandha helpen bij het verhogen van je libido, aangezien een teveel aan stress en een tekort aan energie vaak factoren zijn die een negatieve invloed hebben op seksuele verlangens en prestaties. Ashwagandha werkt als een natuurlijk tonicum voor je lichaam, waardoor het niet alleen stress vermindert en energieniveaus verhoogt, maar ook je algehele vitaliteit en welzijn bevordert.Bovenkant formulier

Panax Ginseng

Panax ginseng, ook bekend als Aziatische of Koreaanse ginseng, is een ander kruid dat wordt gewaardeerd vanwege zijn libido-verhogende eigenschappen. Panax ginseng kan helpen bij het verhogen van algehele energieniveaus en het verbeteren van je bloedcirculatie, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor vrouwen die hun libido willen verhogen. Het wordt niet voor niets vaak gebruikt in samengestelde supplementen die specifiek zijn ontworpen voor het verbeteren van de seksuele gezondheid.

Puur Mieke Energie & Balans

Puur Mieke Energie & Balans biedt een holistische benadering voor het verbeteren van je algehele welzijn, inclusief het verhogen van je libido als vrouw. Door een combinatie van krachtige kruiden zoals Ashwagandha, Rhodiola, Siberische ginseng, Schisandra en Tulsi, richt dit supplement zich niet alleen op het verhogen van je energieniveaus, maar ook op het in balans brengen van je lichaam en geest. Een gezonde seksuele functie begint immers met een gezond lichaam en een evenwichtige geest. De adaptogene kruiden in Puur Mieke Energie & Balans helpen je om stress te verminderen, vermoeidheid te bestrijden en je natuurlijke energie te stimuleren, wat allemaal essentieel is voor het bevorderen van een gezond libido.

Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea is een kruid dat bekend staat om zijn vermogen vermoeidheid te verminderen en energieniveaus te verhogen. Hoewel het niet direct gericht is op het libido, kan het verbeteren van je energie en het verminderen van stress indirect bijdragen aan een gezonder libido bij vrouwen.

Zink

Zink is een essentieel mineraal dat cruciaal is voor tal van lichaamsfuncties, waaronder een normale hormoonhuishouding. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en een normale vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen. Door ervoor te zorgen dat je voldoende zink binnenkrijgt via voeding of supplementen, kun jouw seksuele gezondheid dus indirect ondersteunen.

Vitaminen voor een gezond libido

Naast kruiden en mineralen kunnen ook bepaalde vitaminen een positieve invloed hebben op het libido van vrouwen. Het aanvullen van tekorten aan essentiële vitaminen kan immers helpen om je hormonen in balans te brengen en je algehele welzijn te bevorderen. Dit kan indirect bijdragen aan een gezond libido. Zo helpt vitamine D bij het handhaven van een gezonde hormoonbalans, terwijl vitamine B-complex essentieel is voor het bevorderen van de algehele energieproductie in je lichaam. Daarnaast kan vitamine C bijdragen aan een gezonde bloedsomloop, waardoor het indirect een waardevolle vitamine is om het libido van de vrouw positief te beïnvloeden.

7 Producten
Toon:
beste keus
Puur Mieke Energie & Balans - 500mg - 60 caps
Puur Mieke
Energie & Balans - 500mg - 60 caps
Voel jij je futloos overdag, schiet je snel in de stress en raak je van alles ov...
24,95 22,89
beste keus
Puur Mieke Zink Methionine - 25mg - 150 capsules
Puur Mieke
Zink Methionine - 25mg - 150 capsules
De Zink Methionine van Puur Mieke heeft een hoge opname in het lichaam. Zink is ...
19,95 18,30
beste keus
Puur Mieke Rhodiola Rosea - 420mg - 60 capsules
Puur Mieke
Rhodiola Rosea - 420mg - 60 capsules
De wortels van de Rhodiola plant worden van oudsher al gebruikt in stresssituati...
24,95 22,89
beste keus
Puur Mieke Panax Ginseng - 490mg - 60 caps
Puur Mieke
Panax Ginseng - 490mg - 60 caps
Onze pure Panax Ginseng bevat vele werkzame stoffen. Logisch dat 'panax' dan ook...
24,95 22,89
beste keus
Puur Mieke Ashwagandha - 575mg - 60 caps
Puur Mieke
Ashwagandha - 575mg - 60 caps
Ashwagandha is een vegetarisch supplement dat doorgaans wordt ingezet voor de ve...
24,95 22,89
The Health Factory Nano Zink - (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Nano Zink - (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink* Gezuiverd water met 20mg/l (20ppm) ultrakleine deeltj...
39,00 35,78
Royal Green Zink Complex - 60 vcaps - BIO
Royal Green
Zink Complex - 60 vcaps - BIO
Ondersteun je weerstand met dit biologisch complex van Zink uit guave en Vitamin...
28,95 26,56
Toon 1 - 7 van 7
Merken
Allergenen Informatie
  • Bekijk meer
Dieetvoorkeur
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!