
Wiloco Chocolade Druppels Puur Lactosevrij - 300g - BIO
Productomschrijving
Wiloco Chocolade Druppels Puur Lactosevrij - 300g - BIO
Deze heerlijke druppels zijn biologisch, gluten- en lactosevrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. Speciaal ontwikkeld om de leukste en lekkerste desserts op tafel te kunnen zetten.
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade druppels die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker zijn.
Ingrediënten
Cacaomassa*, kokosbloesemsuiker (33,7%)*, cacaoboter*, natuurlijk aroma (vanille)*, emulgator sojalecithine*.
Cacaobestanddelen ten minste: 70% in tropisch zwarte chocolade.
Geproduceerd in een bedrijf waar noten en melkproducten worden verwerkt.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 2505 kJ / 599 kcal |
Vetten | 48,3 g |
- waarvan verzadigd | 29,6 g |
Koolhydraten | 44,2 g |
- waarvan suikers | 32,5 g |
Eiwitten | 5 g |
Zout | 0,065 g |
Netto inhoud
300 gram (10,6 oz).
Land van herkomst
België
Contactgegevens leverancier
Montserrat bvba, Sint-Antoniusstraat 153, 8570 Anzegem, België.