Heb jij ook last van straling?

Heb jij ook last van straling?

Ik ervaar al jaren last van straling. Wanneer ik mezelf lang blootstel aan apparaten die gebruik maken van een elektromagnetisch veld zoals een pc, mobiele telefoon maar ook bijvoorbeeld wifi of bluetooth netwerk, dan krijg ik last van hoofdpijn en vermoeidheid. Ook kan ik me slechter concentreren, krijg tintelingen in mijn handen en ervaar meer spanningen en stress.

Om de invloed van straling op mijn gezondheid te verminderen gebruik ik al heel lang een Energydot van The Health Factory op mijn mobiele telefoon, laptop, tv en router. Een Energydot is een heel dun magnetisch schijfje die de negatieve straling van apparaten opnieuw afstemt.

Straling is nu meer dan ooit een actueel onderwerp en ik hoor om mij heen steeds vaker mensen die hier ook klachten van ondervinden. De Energydots hebben voor mij echt een positief verschil gemaakt en zijn daarom vanaf nu ook bij ons te bestellen.

 

Last van straling energydot op laptop

 

Hoe werkt een Energydot?

 

The Health Factory heeft een verhelderende uitleg geschreven over de werking van deze dots die ik hieronder graag met je deel.

Elke cel in ons lichaam reageert als een antenne, een uiterst gevoelige ontvanger van elektromagnetische straling. Het lichaam zal dus op zo’n elektromagnetische veld reageren en de straling oppikken waaraan het wordt blootgesteld. Door deze velden te harmoniseren zal het lichaam in staat worden gesteld om zich te ontspannen.

 

De dot is een zwakke magneet die werkt als een opslag voor harmoniserende trillingen. De krachtige resonantie die deze Energydot bezit, werkt als een stemvork op elektromagnetische velden in zijn directe omgeving.

 

De elektrische sensoren van het menselijk lichaam, aanwezig in iedere lichaamscel, herkennen de opnieuw afgestemde trillingen als zijnde in harmonie met haar natuurlijke staat. Het lichaam hoeft niet langer op een defensieve manier te reageren op de EMF’s en de elektro-stress verdwijnt.

 

energydots onderzoek rode bloedcellen elektro-stress

 

Gedurende de laatste 14 jaar heeft The Health Factory reviews verzameld van klanten die het volgende hebben ervaren:

 

  • Hogere energie levels
  • Verbeterde slaap
  • Minder hoofdpijn
  • Groter concentratievermogen
  • Vermindering van spanning
  • Minder stress

 

De Energydots zijn bij ons verkrijgbaar in 2 varianten.

 

1. De Biodot

Dit is een type Energydot die werkt als een natuurlijk energie supplement. Het versterkt je eigen energieveld door de natuurlijke trillingen die opgeslagen zijn in de magneet van de dot. De dot zendt voortdurend natuurlijke, helende trillingen uit, die je weerbaarder maken tegen de onnatuurlijke straling van draadloze apparaten, zendmasten, etc.
Het is te vergelijken met het opladen van je batterij en het steeds opnieuw in balans brengen van je eigen energieveld.

Deze Biodot is verwerkt in een armband van rekbaar siliconen en verkrijgbaar in grijs en wit. Bij deze bioband krijg je ook een gratis Smartdot (het soort Energydot speciaal om direct op elektrische apparaten te plakken). 
De combinatie van een Biodot en een Smartdot verandert je directe energetische omgeving en ervaring.

 

biodot armband energydots

 

2. De Smartdot

Deze dot is speciaal voor al je draadloze apparaten zoals een smartphone, tablet, laptop, WiFi router, dect telefoon, dect babyfoon, smartmeter, etc. Je kan de dot middels een plakstrip rechtstreeks op het apparaat plakken.

De Smartdot is geprogrammeerd om de verstorende elektromagnetische trillingen van elektrische apparatuur te harmoniseren en af te stemmen op de natuurlijke trillingen die de Smartdot uitzendt.

Deze Smartdot is verkrijgbaar in een 2-pack of 5-pack en kunt je op elk gewenst apparaat plakken.

 

Energydots tegen straling bestellen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed