Gezond Beleg Online Bestellen


Incl. btw

Tips voor gezond beleg op brood en cracker.

Veel mensen willen graag hun brood of cracker gezond beleggen. Maar wat is nu echt lekker én gezond beleg? Dat kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Wij vinden beleg voor op brood gezond wanneer het vrij is van geraffineerde suiker en slechte e-nummers.

 

Verschillende soorten gezond beleg.

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten gezond beleg, die gemakkelijk en voor de hand liggen. Je brood, cracker of rijstwafels beleggen met gegrilde groenten. Of magere vleeswaren met een beetje peper en zout. Dat is natuurlijk één manier om je lunch gezond te beleggen.

Maar wil je echt gezond beleggen, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk voedingsstoffen binnen krijgen. En niet te veel verzadigd vet of extra toegevoegd zout.

Nee, natuurlijk niet! Je wilt graag een gezonde boterham of cracker. De plakjes banaan of 30+ kaas eens per dag eens vervangen zonder dat het minder gezond wordt.

 

Gezond beleg cracker of brood

Er zijn natuurlijk vele verschillende manieren om je brood te beleggen. Ook in zoet beleg is er een ruime keuze. Vandaar dat we een aantal soorten broodbeleg voor je willen uitlichten die niet zo vanzelfsprekend zijn.

 

Bijzonder gezond beleg.

Alle producten in de webshop van Puur Mieke voldoen aan strenge eisen. Hierdoor zijn producten niet alleen gezond qua hoeveelheden geraffineerde suikers. Maar ook door de strenge eisen aan onze producten. Alle producten zijn:

  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Gistvrij
  • Sojavrij
  • GMO-vrij
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Vrij van slechte E-nummers.

 

Wil je graag elke dag lekker én gezond broodbeleg? Omdat je graag wilt afvallen. Of volg je een speciaal dieet, omdat je lactose of gluten intolerant bent.

Bestel dan snel via de webshop je pure en gezonde broodbeleg, dan heb je het morgen al in huis.

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »