Deze tomatensaus is misschien wel de lekkerste die je in pot kunt krijgen! Lees meer.
Op de piek van de oogstperiode, als de tomaten op hun allerrijpst zijn, wordt de passata gemaakt. De tomaten hebben dan een rijke en volle smaak en zitten barstensvol zon. De vers geplukte tomaten worden zo snel mogelijk na de oogst gepureerd. Deze Passata Rustica wordt in vergelijking met de gewone passata iets groffer gepureerd, wat resulteert in een extra lobbige tomatensaus.
Deze pasta is gemaakt door de mensen van Terre di Sangiorgio. Sinds 19190 telen zij op hun eigen boerderij topkwaliteit biologischdynamische tomaten en andere groenten. Deze verwerken zij zelf tot heerlijke authentieke Italiaanse sauzen.
Na openen gekoeld en maximaal 3 á 4 dagen bewaren.
Grof gezeefde tomaten**.
**= Van biologisch-dynamische herkomst.
Dit product wordt verpakt in een ruimte waar ook vis en selderij worden verpakt.
Energie |
107 kJ / 25 kcal |
Vet |
0,38 g |
- waarvan verzadigd |
0 g |
Koolhydraten |
3,7 g |
- waarvan suikers |
3,7 g |
Vezels |
1,6 g |
Eiwitten |
1,68 g |
Zout |
0,04 g |
510 gram (18 oz).
Italië.
Odin, De Panoven 1, 4191 GV, Geldermalsen, Nederland.