- Sale
- -20%
- Aan verlanglijst toevoegen

Deze heerlijke druppels zijn biologisch, gluten- en lactosevrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. Speciaal ontwikkeld om de leukste en lekkerste desserts op tafel te kunnen zetten.
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Koel en droog bewaren.
Cacaoboter*, kokosbloesemsuiker (31,7%)*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, emulgator: sojalecithine*.
*van gecontroleerde biologische landbouw.
Cacaobestanddelen ten minste: 38% in tropisch bruine chocolade.
Geproduceerd in een bedrijf waar noten en melkproducten worden verwerkt.
Energie | 2432 kJ / 581 kcal |
Vetten | 38,3 g |
- waarvan verzadigd | 23,6 g |
Koolhydraten | 59,7 g |
- waarvan suikers | 33,7 g |
Eiwitten | 0,7 g |
Zout | 0,45 g |
300 gram (10,6 oz).
België
Montserrat bvba, Sint-Antoniusstraat 153, 8570 Anzegem, België.