Your Organic Nature Rode Linzen Pasta Fusilli 250g-Bio

Een pasta van 100% linzen, glutenvrij en rijk aan eiwit en vezels. 

Artikelnummer:
256028
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
Bestel binnen:
dan heb je het morgen in huis (mits op voorraad)
€3,49
Incl. btw

Product informatie:

De rode linzen pasta wordt gemaakt van enkel biologische rode linzen meel. Het is glutenvrij, heeft een romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten. dit product is een goed alternatief voor de gewone pasta's die we kennen.

 

Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren

 

Gebruik advies:

5 minuten in kokend water en klaar is je pasta. je kunt evt nog een snufje zout toevoegen.

 

Ingrediënten:

Rode linzenmeel*

* is van biologische herkomst

 

Voedingswaarde-informatie:  per 100 gram

 Energie

 1413 kj/334 kcal

 Vet

    2,2 g
-waarvan verzadigd      0,4 g

 Koolhydraten 

  48,4 g
-waarvan suikers      1,9 g

 Eiwit 

  25,0 g
 Vezels    10,8 g
 Zout    0,05 g

 

Geschikt voor:

- Vegetariërs 

- Veganisten 

- Eiwitrijk 

 

Allergenen informatie:

Dit product bevat: Geen allergenen! 

Dit product is: Tarwe en glutenvrij, Sojavrij, Eivrij, Mosterdvrij

Lupinevrij, Weekdiervrij, Selderijvrij, Visvrij, Sulflietvrij, Schaaldiervrij

Sesamvrij, Pindavrij, Notenvrij

 

Ook verkrijgbaar in de smaken: 

Boekweit pasta

Bruine rijst pasta 

 

 

5/5

Deze pasta is lekker als afwisseling voor die van rijstemeel. Structuur is goed, mooi zacht. Smaak is iets hartiger dan een gewone pasta maar heeft geen invloed in je gerecht, proef je alleen als je het zonder saus eet. Lekker snel klaar.

5/5

Dit vind ik echt een top uitvinding. Is oa ideaal voor pastasalade omdat het al zoveel smaak van zichzelf heeft. Plakt niet, korte kooktijd en goede verhouding in koolhydraten, eiwit en vezel.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »