Montana Slowjuicer - Grijs

* BESTELLEN ALS PRE-ORDER DEZE WORD SAMEN MET DE REST VAN JE BESTELLING VERSTUURD * De Montana Slowjuicer is een universeel toepasbare verticale Juicer voor het maken van lekkere gezonde sapjes.
Artikelnummer:
810003
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Deze word as dinsdag verstuurd, samen met de gehele order

€249,00 €169,00

Incl. btw

Maak zelf heerlijke sap van de groente en fruit die jij lekker vindt! Alles soorten kun je in deze juicer stoppen. De wat hardere groentes/fruit in kleinere reepjes snijden en bij sinaasappels de (bittere)schil verwijderen.

Eigenschappen:

  • Voor huishoudelijk gebruik, BPA vrij
  • Gebruiksduur max. 20 tot 30 minuut
  • Spanning 220 Volt-50 Hz-200 watt
  • Inductie motor met vertraging kast
  • Persschroef: ca. 65-80 omw/min
  • 1 sap container en 1 pulp container
  • Schoonmaak borstel
  • Gewicht: ca. 5,8 kg
  • Stroom verbruik bij persen ca. 150 watt
  • Leegloop verbruik ca. 90 watt
  • Piekbelasting 500 watt
  • Garantie 2 jaar op vertoon aankoopbon
  • Garantie op motor 7 jaar

Slowjuicer VS Sapcentrifuges:

Sap centrifuges draaien met een snelheid van 10-15000 omwentelingen per minuut en de lucht in het apparaat zorgt voor een snellere oxidatie van de sap.

De Montana Slowjuicer werkt met een speciale gepatenteerde persmethode (ca. 65-80 omwentelingen per minuut) om meer essentiële voedingsstoffen en enzymen uit de voeding te halen.

Smaak en kleur houden eveneens beter stand.

  • Geluid niveau 40-50 DBa in plaats van 80-95 DBa
  • Het voedsel wordt gekneusd door de pers en dan gefilterd door de zeef. Het resultaat is droge pulp.
  • Door water in de vultrechter te gieten kunt u de bowl snel reinigen en smaakvermenging voorkomen.
  • Geen scherpe randen en daardoor kindvriendelijk en makkelijk in gebruik.
  • AC Inductie motor is niet alleen stil in gebruik maar heeft ook een zeer lange levensduur.

Een sapcentrifuge werkt met een snelheid van ca. 10-15000 toeren per minuut.

De overmatige wrijving die dan ontstaat zorgt voor te veel hitte bij de zeef zodat het sap te snel oxideert.

Enzymen en veel vitamines verdwijnen zoals met koken zou gebeuren. De Montana Slowjuicer maakt ca. 65-80 toeren per minuut en de meeste vitamines en enzymen blijven in de sap achter.

Het sap is aldus gezonder dan uit een sapcentrifuge. Een sapcentrifuge haalt ca. 40% sap uit het voedsel. Bij een Slowjuicer is dat vaak meer dan het dubbele.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »