Mattisson Bio Cacao Boter 300g

Snijd een plakje van deze heerlijke boter en voeg toe aan smoothies, ijsjes, desserts en chocoladerecepten.
Artikelnummer:
546017
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
€13,95
Incl. btw

Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkregen door het persen van Cacao bonen waaruit cacaoboter en cacaopoeder ontstaat.

Ingredienten:
100% Biologische Cacao Boter.

Gebruik en bewaren:
Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Cacaoboter is het vet uit de cacaoboon: de geplette zaden van Theobroma cacao. In een goede kwaliteit chocola proef je de cacaoboter, terwijl deze tegenwoordig in goedkopere chocola vervangen is door andere, al dan niet geharde plantaardige olie. 

Cacaoboter smelt bij lichaamstemperatuur, vaak al wat eerder: bij ongeveer 35°C. Dat maakt cacaoboter ideaal voor bepaalde cosmeticatoepassingen. De cacaoboter is ook zeker geschikt voor het maken van chocolade.

Snijd een plakje van deze heerlijke boter en voeg toe aan smoothies, ijsjes, desserts en chocoladerecepten. Omdat het niet beschadigd is door hitte, smelt deze cacao boter eenvoudig en past mooi in elk type brouwsel.
 
U kunt het ook gebruiken in lotions, crèmes, zeep en shampoo, massage olie, en meer.

Voedingswaarden per 100 g:

Energie 3677 kJ / 894 kcal
Vet 99 g
waarvan verzadigd 64 g
Koolhydraten 0.3 g
waarvan suikers 0.3 g
Vezels < 0.1 g
Eiwitten 0.3 g
Zout 0.02 g
Inhoud: 300g
Ingrediënten: 100% Biologische Cacao Boter.
Biologisch:
Land van herkomst: Zuid-Amerika
Allergenen:
Uiterste houdbaarheidsdatum:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram: 100g
Energie kJ: 3677
Energie kCal: 894
Koolhydraten: 0,3g
Suiker: 0,3g
Vet onverzadigd: 99g
Vet verzadigd: 64g
Vezels: <0,1g
Eiwitten: 0,3g
Proteïne:
Natrium:
Polyol:
Zout: 0,02g
Info over fabrikant:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »