Smaakmakkers Great Onion Buzz 260ml

Smaakmakkers® is een biologische geconcentreerde kruidenmix. Zonder toevoegingen die je niet op je bordje wilt! Maar -slim!- op oliebasis, dus wel houdbaar. Met smaakvolle natuurlijke ingrediënten om eindeloos mee te experimenteren. Pure

Artikelnummer:
291037
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Er wordt op alle werkdagen besteld om de voorraad op peil te brengen.

De veelzijdige vloeibare bio-kruidenmix voor creatieve koks en keukenmeiden.

Ga lekker los in de keuken en laat je creativiteit stromen. Met je Smaakmakkers®. Een 100% natuurlijk product in een handige anti-drup knijpfles. Met akelig veel mogelijkheden voor warme en koude gerechten. Makkelijk!

Met Smaakmakkers® krijg je er zin in. wat kun je er allemaal mee:

Vlees marineren, op een baguette in de oven, meebakken met je aardappeltjes,  je dipsaus opleuken en ls basis voor een spetterende saladedressing     

  • Géén allergenen en gistextracten
  • Géén kunstmatige kleur- en smaak-stoffen
  • Géén conserveringsmiddelen
  • Géen bindmiddelen
  • Géén E-nummers

 

Ingredienten:
Biologische plantaardige olie (zonnebloem,palm)
Bio Ui
Bio Paprika
Bio Peper
Bio Kurkuma
Zeezout

Allergenen:
geen

Voedingswaarden g/100 gram
Energie: 655 kcal / 2703 KJ
Vet totaal: 63,4
waarvan verzadigd: 10,2   
Koolhydraten: 15,2   
waarvan suikers: 12,9   
Eiwitten: 3,2   
Natrium: 4,3
Voedingsvezel: 4,7

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Met Smaakmakkers kun je je creativiteit laten stromen. Met de verschillende smaken geef je elk gerecht je eigen favoriete twist.

Wil jij ook eens lekker los gaan met Smaakmakkers, maar je weet nog niet precies hoe ? we hebben een aantal toepassingen op een rijtje gezet:

 

- marineren van vlees, vis, kip : gebruik  40 a 80 gram / kg  ( naar smaak) en laat

  de Smaakmakker marinade lekker intrekken.

 

- wokken van vlees, vis en groenten :  gebruik naast de standaard olie ook een shot Smaakmakkers.

  Olie in de pan doen,  dan de vlees/kip reepjes in de pan , een paar shotje Smaakmakker verdelen

  over het vlees en licht aanbakken, dan de groente erbij, aan het eind de voorgekookte rijst  

  toevoegen, nog een paar shotjes Smaakmakkers over de rijst doen , doormengen,  klaar.

 

- hou je van gebakken aardappeltjes :  simpel je aardappeltjes kruiden

  met smaakmakkers en bakken (anti-aanbak pan)

 

- zelf je kruidenboter maken :  Vermeng boter met een beetje

  Smaakmakker Wild Garlic Party

 

- je maakt je soep bijzonder met een kleine toevoeging van je

  favoriete Smaakmakker.

 

- verwen je vrienden met een heerlijke Smaakmakker Chipsdip. Hoe?:

  neem frietsaus of mayo en vermeng in verhouding 1:10 je favoriete

  Smaakmakker.

 

- een lekkere dressing maken : Vermeng yoghurt ( bio, gewoon, grieks)

  met je Smaakmakker, iets suiker of honing naar smaak toevoegen  ..klaar.

 

- je borrelkaas wordt extra lekker met een beetje Smaakmakkers

  dipsaus. Puur of als 1:10 mix met (frietsaus)/ mayonaise.

 

- krijg je onverwacht visite...

  Smeer een laagje Wild Garlic Party op je brood of stokbrood. Even in

  de oven of onder de grill en iedereen zal versteld staan. Heb je

  toevallig ook nog gehakt, ui, tomaat en kaas in huis, dan wordt het

  helemaal smullen.

 

Altijd goed schudden voor gebruik.  Geopend gewoon houdbaar in de voorraadkast . Is het laatste in de fles een beetje dik ? dan en beetje olie erbij doen en goed schudden. Zo gaat ie helemaal leeg.

Inhoud:
Ingrediënten:
Biologisch:
Land van herkomst:
Allergenen:
Houdbaarheidsdatum:
Voedingswaarde:
Energie kJ:
Energie kCal:
Koolhydraten:
Suikers:
Vet totaal:
Vet onverzadigd:
Vet verzadigd:
Vezels:
Eiwitten:
Proteïne:
Natrium:
Polyol:
Zout:
Info over fabrikant:

3/5

De saus heerlijk en fijn te gebruiken voor salades en bijvoorbeeld roerbakschotels, maar hij is lastig te gebruiken omdat de saus niet goed uit de fles komt. De textuur is te grof en daardoor verstopt de spuitmond.

3 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »