Amandelpasta crunchy wordt puur en alleen gemaakt van sterk geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de a...Meer
Amandelpasta crunchy wordt puur en alleen gemaakt van sterk geroosterd...
Een traditionele Japanse vijzel, bestaande uit een aardewerken kom en houten stamper. Met deze vijzel kun je moeiteloos kruiden, peulvruchten en zaden...Meer
Een traditionele Japanse vijzel, bestaande uit een aardewerken kom en ...
De Funayuki is een hoogwaardig Japans mes met een scherpe punt, dat met name wordt ingezet voor het snijden van vis. Het is een mes dat uitzonderlijk ...Meer
De Funayuki is een hoogwaardig Japans mes met een scherpe punt, dat me...
De Nakiri is een Japanse mesvorm met een rechthoekig lemmet, voornamelijk ontworpen voor het snijden van groenten en het fijnhakken van kruiden. Het i...Meer
De Nakiri is een Japanse mesvorm met een rechthoekig lemmet, voornamel...