De Nakiri is een Japanse mesvorm met een rechthoekig lemmet, voornamelijk ontworpen voor het snijden van groenten en het fijnhakken van kruiden. Het i...Meer
De Nakiri is een Japanse mesvorm met een rechthoekig lemmet, voornamel...
De Funayuki is een hoogwaardig Japans mes met een scherpe punt, dat met name wordt ingezet voor het snijden van vis. Het is een mes dat uitzonderlijk ...Meer
De Funayuki is een hoogwaardig Japans mes met een scherpe punt, dat me...
Een traditionele Japanse vijzel, bestaande uit een aardewerken kom en houten stamper. Met deze vijzel kun je moeiteloos kruiden, peulvruchten en zaden...Meer
Een traditionele Japanse vijzel, bestaande uit een aardewerken kom en ...
Deze licht stroperige dressing wordt gemaakt van druivenmost en balsamicoazijn. De smaak is rijk, zoet en intens. Geeft superveel smaak aan salades, s...Meer
Deze licht stroperige dressing wordt gemaakt van druivenmost en balsam...
Shoga oroshi is een Japanse gemberrasp vervaardigd uit authentiek Japans porselein, waarmee je gember snel en moeiteloos aan je gerechten kunt toevoeg...Meer
Shoga oroshi is een Japanse gemberrasp vervaardigd uit authentiek Japa...
Amandelpasta crunchy wordt puur en alleen gemaakt van sterk geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de a...Meer
Amandelpasta crunchy wordt puur en alleen gemaakt van sterk geroosterd...
Gedroogde en geroosterde Nori vellen, perfect om thuis sushi mee te maken. De zeewier wordt geteeld en geoogst in Japan, in de ultra schone Shima baai...Meer
Gedroogde en geroosterde Nori vellen, perfect om thuis sushi mee te ma...