Paleo Rozijnenbrood

Paleo Rozijnenbrood

Brood is een van de meest weggegooide producten in onze keuken. Herkenbaar?

Met deze graanloze broodmix van Vechtenaer zet je in een handomdraai een lekker en voedzaam brood op tafel, wat wel tot 7 dagen lekker blijft. De mix bestaat geheel uit zaden, noten en pitten en je hoeft er zelf alleen nog eieren, olijolie en zout aan toe te voegen.
Ingrediënten:


Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 160 C
2. Wel de rozijnen in lauwwarm water voor ca. 5 minuten
3. Klop de eieren los en mix deze met de gewelde rozijnen, broodmix, zout en olie in een kom
4. Giet de mix in een met boter ingevette broodvorm
5. Bak het brood in de oven voor 60 minuten


Tip: beleg dit heerlijke brood met boeren roomboter en pruimen fruitspread
Dit product leent zich uitstekend voor wat freestylen in de keuken: meng er gedroogd fruit door, of stukjes chocolade. Of doe eens gek en voeg zuurkool en spekjes toe voor een lekker hartig brood. Die 7 dagen, wedden dat je die niet eens gaat halen? 
Je kan het brood in het bakblik in de koelkast bewaren, maar het blijft ook buiten de koelkast net zo vers.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed