Indiase Paleo Wraps

Indiase Paleo Wraps

Toen ik  de Paleowraps voor het eerst tegenkwam heb ik meteen  aan Marinka van Eetpaleo gevraagd of ze wat lekkere recepten kon bedenken.

Nou die ideeën had ze wel dit is een van haar recepten die ze voor me had verzonnen.

De Indiase Paleo Wraps

In de Indiase keuken gebruiken ze Nan brood of papadums om hun eten mee op te scheppen en dit lijkt er wel een beetje op!
 

Ingrediënten:

Paleo Wraps - 4 stuks
Kokosolie - 1 el
Rode ui - 1, in dunne halve ringen
Knoflook - 2 tenen, f ijngehakt
Rode peper - 1, f ijn gesneden
Rundergehakt - 300g
Zoete aardappel - 1 (ca. 350g), geschild en in blokjes gesneden
Gemalen Korianderzaad - 1 tl
Komijnzaad - 1 tl (gebruik hiervoor heel komijnzaad)
Gemberpoeder - 1/2 tl
Kurkuma - 1/2 tl
Zout - 1/4 tl
Spinazie - 2 grote handen vol
Koriander - 4 el, vers, fijn gesneden

Instructies:
1. Verhit de kokosolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de ui, knoflook en rode peper op
middelhoog vuur tot de ui glazig is geworden. Pas op dat de knoflook niet aanbrandt, deze wordt
anders bitter van smaak.
2. Voeg het gehakt toe en bak dit rul, voeg daarna ook de blokjes zoete aardappel, korianderzaad,
komijnzaad, gemberpoeder, kurkuma en zout toe.
3. Schep alles goed door en laat het vervolgens met een deksel op de pan ca. 5 minuten garen tot de zoete aardappel zacht is.
4. Bak op het laatste moment de spinazie en verse koriander ongeveer 1 minuut mee.
5. Vul de Paleo Wraps met het gehaktmengsel, vouw ze dicht, en eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed