Bramenjam met Stevia Geleisuiker

Bramenjam met Stevia Geleisuiker

Benieuwd hoe je van fruit en geleisuiker jam kunt maken? Lees hier een recept voor bramenjam waarin ik het je precies uitleg.

Wat heb je nodig:

 

Bereiding:

Doe de bramen samen met de geleisuiker in een steelpannetje en breng rustig aan de kook.

Laat het pruttelen tot het fruit zacht geworden is. Proef of het op smaak is. Schenk de jam over in een schone glazen pot en draai de deksel er goed op. Zet deze op zijn kop en laat afkoelen voordat je hem in de koelkast zet.

 

Dit recept is een samenwerking met Greensweet Stevia.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed