Blog over Biologische- en Hypoallergene voeding

Gastblog van de Kokende Tuinman Jesse

Gastblog van de Kokende Tuinman Jesse

Let’s get personal!Zie hier mijn eerste blog voor PuurMieke. Een heugelijk feit en een mooie samenwerking waarin we onze krachten kunnen bundelen, samen staan we sterk niet waar? Graag wil ik Mieke bedanken voor deze kans en natuurlijk Gezondheld Geert die ons samen heeft gebracht. Ik heb er zin in om jullie met enige regelmaat te vertellen over het wel en wee in de keuken en alles wat daar bij komt kijken. Ik werk onder de naam De Kokende Tuinman en ik denk dat die naam de lading van wat ik doe goed dekt. Ik kook veel met groente, puur, onbewerkt, in het seizoen, vaak lokaal, liefst uit eigen tuin of omgeving. Ik zal laten zien dat gezond en puur eten niet moeilijk is, dat je met simpele middelen en wat creativiteit mooie, lekkere en vooral voedzame maaltijden kan bereiden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed