Hoe gaat het nu verder?

  • Geplaatst op
  • Door Mieke van Eijndhoven
  • 0
Hoe gaat het nu verder?

Inmiddels ben ik alweer een paar weken met mijn coach aan de slag en ik heb al wel wat hindernissen overwonnen. Maar ik ben er nog lang niet.

Ik merk dat ik toch weer snel terugval in mijn oude gewoontes. En juist daar grijpt Geert regelmatig in. Valt niet mee voor hem, want ik kan nogal koppig zijn haha ;)

Ik krijg regelmatig vragen wat we nu precies gaan doen iedere keer. Iedere sessie is weer anders en word gebaseerd op hoe het op dat moment met me gaat en wat ik aankan. Geert is een intuïtieve Coach vandaar dat hij dat heel goed aan kan voelen. Zo heb ik afgelopen vrijdag flink mijn grenzen verlegd en heb ik weer sinds hele lange tijd in een boom geklommen.

Als kind hadden we een klimboom vlakbij mijn huis waarin we nogal wat uurtjes doorbrachten. Maar inmiddels ouder en vele kilo's zwaarder valt dat toch echt niet mee. Maar een uitdaging ga ik natuurlijk niet uit de weg. Met veel moeite en na de nodige veiligheidsinstructies stond ik dan op een gegeven moment toch in de boom.
 

Niet heel hoog hoor, maar voor mij een overwinning, Op het moment in de boom dacht ik dat ik echt niet hoger kon en mocht ik weer naar beneden. Eenmaal weer kreunend en puffend op de grond kreeg ik meteen de mededeling om er nog maar weer eens in te klimmen en deze keer ook nog weer een tak hoger te gaan.

 

Ik verbaasde me over de kracht waarmee ik nu toch omhoog kon en toch nog weer een stapje erbij kon zetten. Dat geeft dan toch wel die kick als je weer op de grond staat.Dit proces hebben we later nog bij een andere boom herhaald, waar ik dan toch merk dat ik niet op wil geven en er toch voor ga. Al denk ik dit is niets en ik kan er nooit inkomen.

Dit moet ik in mijn verdere proces ook meer gaan voelen. Ik kan het en ik ga ervoor. Verder ben ik nu bezig om steeds meer groenten te gaan eten in opdracht van Geert. Dus ook bij mijn ontbijt.

Ook elke keer weer meer variatie in brengen in mijn voedingspatroon is nog wel een dingetje voor me, het is zo handig om een recept te gebruiken wat je al kent en niet door te zoeken naar nieuwe lekkere dingen. Mijn zoektocht hierin deel ik ook via Puur Mieke instagram waar je regelmatig allerlei soepen voorbij ziet komen. Een heerlijke manier om extra groenten binnen te krijgen en lekker warm met dit weer buiten.
12715381_557960951032745_324305456307977299_n

En natuurlijk ga ik die recepten ook hier op het blog delen.
Vind je het leuk om te zien wat mijn coach voor leuke tips heeft? Je kunt hem ook volgen op Instagram en op facebook onder Gezondheld

Ik kan maar een ding zeggen, word vervolgd....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed